Leksus sprema iznenađenje za Pariz

Leksus bi ponudi krosovera trebalo da proširi novim, manjim modelom koji će prvo kao koncept biti predstavljen na Salonu automobila u Parizu. Japanci su se odlučili za oznaku „UX koncept“ a za sada su nam ponudili samo fotografiju zadnjeg dela.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Na prvi pogled, „UX koncept“ donosi prepoznatljiv Leksusov dizajn koji je „rođen“ sa modelima „RX“ i „NX“. Mali krosover je agresivnog izgleda, sa tankim LED svetlima, takozvanim samoubilačkim vratima i kamerama umesto spoljnih retrovizora. Pretpostavlja se da će serijski „leksus UX“ (Leksus je u Evropi zaštitio iznake UX200 UX250 i UX250h) biti baziran na „tojoti CH-R“ koji će se proizvoditi u Turskoj a čija prodaja počinje krajem godine. „Leksus UX“ će biti direktan rival modelu „audi Q2“ i realno je očekivati da Leksus serijsku verziju predstavi, ako ne u Ženevi, onda bar za 12 meseci na Salonu u Frankfurtu.

 

Povezane teme: Leksus, Leksus UX koncept, RX, NX, Tojota CH-R, Audi Q2, Salon automobila u Parizu, Salon u Frankfurtu

Poslednji komentari

Stole
Sreda, 14. 09. 2016. 10:38h
neregistrovan korisnik
Većina naših "stručnih komentatora" uglavnom hvali ili kudi automobile koje nikada nisu imali ili čak ni vozili se u njima. Ali su zato u kafani čuli priču od druga kojem je majstor Rista sve objasnio...
Rs
Sreda, 14. 09. 2016. 00:23h
neregistrovan korisnik
Pa da imaju vecu paletu motora i dobru servisnu mrezu,mozda bi ih ljudi kupovali...Ovako,sa jednim benzincem i jednim dizelom,sa 3,4 ovlascena servisa u Srbiji,nemaju mnogo sanse...
Realno
Utorak, 13. 09. 2016. 13:46h
neregistrovan korisnik
Leksusa samo hvale ovi sto ga nikada nisu imali. Cinjenica je da su im dobri automobili, po recima pravih strucnjaka, ne ovih nasih, najblizi nemackoj trojki!
Bungi
Utorak, 13. 09. 2016. 09:32h
neregistrovan korisnik
Auto izgleda super a za Leksus imam samo riječi hvale.Međutim,on je na našim putevima "rijetka zvjerka".Naši vozači znaju samo da postoji njemačka "premijum trojka".Za marke kao što su Volvo,Jaguar,Maserati,Kadilak,... oni kao da nisu nikad čuli,da ne spominjem još Infiniti i najnoviji Dženesis.Tako imamo situaciju da naš vozač cijeni Golfa 4 starog 12 godina koliko košta i Fiat Bravo star 4 godine .?Između novog Golfa 1.6 dizel i nove Tojote Korole 1.4 dizel koji otprilike koštaju isto,naši vozači bezglavo kupuju VW.Još kad bi se u svom izboru osim predrasuda rukovodili i razumom.?
Aj
Ponedeljak, 12. 09. 2016. 12:47h
neregistrovan korisnik
Vec smo navikli da Lexus predstavlja nesto ovakvo, tako da ovo i nije iznenadjenje.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»