Ovo su zvezde Salona u Moskvi

Kraj meseca je u znaku Salona automobila u Moskvi gde je pored Ladinog koncepta „XCode“ predstavljeno još nekoliko manje-više zanimljivih modela koji se (bar za sada) neće prodavati na srpskom tržištu.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

"Lada 4x4 pikap" je namenjena lovcima

Tako je Avtovaz pored produžene „lade 4x4“ sa 5 vrata izložio i pik-ap verziju popularnog modela „niva“ koji će biti proizveden u ograničenoj seriji. Ideja postoji još od januara a na automobilu su radili i kompanije „Super-Avto“ (u međuvremenu je bankrotirala) i „Lada Sport“. „Lada 4x4 pik-ap“ je pored produženog međuosovinskog rastojanja dobila i kamuflažni enterijer, ojačano ogibljenje, točkove 215/75 R 15 i veći klirens (225 milimetara). U kabini ima posebna pregrada za čuvanje oružja jer je pik-ap namenjen lovcima, dok se za pogon koristi 1,8-litarski benzinac sa 93 KS.

 

Serijska "lada vesta sport" se očekuje na proleće naredne godine

Najviše pažnje u Moskvi privlače i koncepti „vesta sport“ i „Xrej sport“ koji se pored atraktivnog dizajna izdvajaju i po sportskom ogibljenju i izduvnom sisttemu sa dve cevi, aluminijumskim točkovima od 18 inča, sportskim sedištima... Pod haubom oba koncepta se nalazi 1,8-litarski benzinac čija je snaga sa 122 KS povećana na 150 KS (u kombinaciji sa Renoovim manuelnim menjačem).

 

Pod haubom "lade Xrej sport koncepta" je 1,8-litarski benzinac sa 150 KS

Rusi su najavili da će serijske verzija (očekuje se na proleće naredne godine) „veste sport“ i „Xrej sport“ dobiti i snažniju verziju sa 180 KS.

 

"Ravon R4" je limuzina koja se proizvodi u Uzbekistanu

Zvanično je predstavljen i model „ravon R4“, proizvođača iz Uzbekistana. U pitanju je novi brend „Ravon“ koji je, u stvari, novo ime za dosadašnju kompaniju „Uz-Daevu“. „Ravon R4“ je kopija modela „ševrolet kobalt“, limuzina je dugačka 4.479 milimetara i ima međuosovinsko rastojanje od 2.620 mm.

 

Jednostavan kokpit modela "ravon R4" koji je kopija "ševroleta kobalt"

Može da se poruči sa 1,2-litarskim (82 KS) ili 1,5-litarskim (115 KS) benzincima koji su upareni sa petostepenim manuelnim ili opciono sa šestostepenim automatskim menjačem. Zapremina prtljažnika je velikih 545 litara.

 

Povezane teme: Salon automobila u Moskvi, Lada 4x4, Lada 4x4 pik-ap, Lada vesta sport, Lada Xrej sport, Revon R4, Ševrolet kobalt

Poslednji komentari

nn
Subota, 27. 08. 2016. 08:46h
neregistrovan korisnik
Rusi su operisani od dizajna:))))
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»