Pogledajte - novi "koleos" u Pekingu, u Evropi tek od 2017. FotoVideo

Reno je posle igre hoće-neće ipak na Salonu u Pekingu predstavio drugu generaciju SUV modela "koleos" koji je baziran na aktuelnom "nisan X-trejlu". "Koleos" će se sklapati u novoj Renoovoj fabrici u Kini a prvo će se na jesen ponuditi vozačima u Australiji, Turskoj, na Bliskom istoku i u nekoliko država Južne Amerike.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Novi "reno koleos" ima klirens od 21,3 centimetara a u Evropu stiže 2017.

Do kraja godine, 4,67 metara dugački "koleos" će se prodavati i u Kini, dok se dolzaka u Evropu očekuje tek na proleće 2017. godine. U zavisnosti od tržišta, "koleos" će biti dostupan sa po dva benzinska i dizel agregata, u rasponu snage od 130 KS do 175 KS koji su povezani sa šestostepenim manuelnim menjačem ili automatskim "X-Tronik" prenosom.

 

    Na evropskom tržištu akcenat će biti na 1.6 dCi motorima sa 130 KS i 160 KS. "Koleos" ima klirens od 21,3 centimetara, osnovna zapremina prtljažnika je 624 litara a biće dostupan sa prednjim ili 4x4 pogonom.

     

    Povezane teme: Salonu u Pekingu, Reno Koleos, Nisan X-Trejl

    Poslednji komentari

    em
    Petak, 29. 04. 2016. 17:03h
    neregistrovan korisnik
    Nisu pustili komentar... Ajd ponovo... Promasio si kontinent. Evropu sam proputovao. Takvi orkestri raspisu audiciju, ne zovu... Sviram svugde samo ne po fensi mestima, jos manje splavovima(uglavnm pozorista, domovi kulture, trgovi, restorani, obicni kafici, bez fensi mase) Polovan auto iz razloga sto ne dam za limenku vise od 5000€, auto za par godina ne vredi pola od novog, pre cu dati za instrument... Ako ti je auto orudje za rad, idi juri novce, tebi treba nov. Po mene obicno dodje kombi... Ako gosn Rebro ima uzitak iz toga sto voli da kupi nov auto, pusti ga nek uziva, kanda mu zavidis... Ja uzivam svirajuci...
    Dejan
    Sreda, 27. 04. 2016. 22:39h
    neregistrovan korisnik
    Samo jos da te pozovu ovi amateri iz The Royal Concertgebouw Orchestra i onda si sve rupe u Svetu popunio ! Dosta bedno, svirati tamo i amo po fensi mestima a voziti polovan senik, za tako nesto postoje vozaci i novi auti ! Srecom ne obilazim kafane, splavove i nisam kaficar, dok jurim novac nemam vremena za takve tipove da ostavljam napojnice... Srecom pa se samo ovde srecemo !
    rebro
    Sreda, 27. 04. 2016. 21:31h
    neregistrovan korisnik
    Slovački Bažant mi se nije dopao. Staropramen 11-ica mi leži, Svijani isto, a crni Merlin 12-ica je fenomenalno. Šteta što Merlin ne može da se kupi već samo da se popije u kafani "Praški muzej piva". Elem, notirao sam Becherovku :)
    rs
    Sreda, 27. 04. 2016. 14:17h
    neregistrovan korisnik
    Niko nema ovaca,koliko ih ima vw...
    em
    Sreda, 27. 04. 2016. 12:57h
    neregistrovan korisnik
    pa retko ga pijem i nadjem, a volim crno... radegast se ni ne secam kakav ima ukus... ostalih pilsnera, budvara, kozela, staropramena, gambrinusa ima i kod nas ili mi donese brat iz slovacke... mozda neko domace iz neke pivnice... i kolenica... ajde da zaokruzimo, pre svega toga krug pa becherovka... :D
    SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

    SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

    Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»