Otvoren Salon u Pekingu: Mercedes je produžio "E-klasu"

Salon u Pekingu je otvorio svoja vrata a raport počinjemo sa produženim „L“ verzijama „mercedesa E-klase“ i „audija A4“ koje će biti namenjene samo vozačima u Kini. Gledano iz Evrope, potreba za ovakvim automobilima ne postoji, ali „L“ verzije imaju kultni status u Kini. Kada je već tako, red je da ih predstavimo.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Verzija "L" za Kinu je 140 mm duža od klasične "E-klase"

Kao novijem modelu, prednost dajemo „E- klasi“ čije su dužina i međuosovinsko rastojanje produženi za po 140 milimetara, tako da su putnici u drugom redu dobili više prostrora za kolena. Produzena „E-klasa“ je dugačka 5.063 milimetara a automobil je dobio i treće bočno staklo.

 

Cena verzije "E400" je oko 73.000 evra

Enterijer je identičan klasičnoj verziji, što podrazumeva dva ekrana od 12,3 inča, ambijentalno osvetljenje (64 boja), kožni enterijer, glasovne komande... Automobil će se proizvoditi u Kini gde će verzija „E400“ koštati 73 hiljade evra.

 

"Audi A4 L" je produžen za 88 milimetara

Ista priča prati i produženi „audi A4 L“ koji je porastao za 88 milimetara a sklapaće se u „FAW-Folksvagen“ fabrici. Kupcima će se ponuditi verzije sa dvolitarskim četvorocilindričnim turbo benzinskim agregatom od 190 KS i 252 KS. Oba motora su uparena sa sedmostepenim automatskim menjačima sa dvostrukim kvačilom, dok snažniji benzinac serijski dolazi sa „kvatro“ pogonom. Produženi „A4 L“ startuje od oko 37.000 evra

Povezane teme: Salon u Pekingu, Mercedes E-klasa, Audi A4

Poslednji komentari

Radovan-III
Četvrtak, 28. 04. 2016. 13:10h
neregistrovan korisnik
Nizak narod dugačak auto....
Pera
Ponedeljak, 25. 04. 2016. 20:57h
neregistrovan korisnik
Aman ! Ovaj mercedes je dosadio vise i Bogu i narodu. Ja stvarno ne razumem kako nekoga moze da zanima ovako dosadan i bezlican auto koji podseca na kamion ! Vec 25 godina sve isto pa isto,samo malo razlicito. Ziva dosada ! Nemaju vise nikakvog smisla za dizajn,samo se ponavljaju
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»