Opel predstavio "moku X"

Mesec dana pred početak Salona automobila u Ženevi, Opel je objavio prve fotografije i specifikacije "moke x", automobila koji predstavlja novu stepenicu u razvoju malog krosovera iz nemačke fabrike.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Još od lansiranja 2012. godine, "moka" je u neprestanom jačanju i usponu. Sa dužinom od 4,28 metara, sportskim izgledom i podignutom pozicijom sedenja, ovaj krosover iz "B" segmenta je u potpunosti u duhu vremena i već je poručen u više od 500.000 primeraka širom Evrope, što ga čini jednim od najpopularnijih modela u ovoj klasi automobila.

Nova "moka X" sada ima zadatak da modelu donese još više popularnosti. Svetsku premijeru imaće na Salonu u Ženevi (od 3. do 13. marta), a na tržište će stići ove jeseni sa osveženim dizajnom spoljašnjosti, novim enterijerom i novom generacijom info-zabavnih sistema, što će ovaj model učiniti jednim od najbolje "umreženih" mini-terenaca na tržištu. Pored nedavno lansirane nove generacije 1,6-litarskih „bešumnih dizela“, nova "moka X" će takođe proširiti svoju benzinsku ponudu sa novom generacijom 1,4-litarskog turbo agregata sa direktnim ubrizgavanjem, koji će doći u kombinaciji sa automatskom transmisijom, "start/stop" sistemom i pogonom na sve točkove.

Povezane teme: opel mokka x, Salon automobila u Ženevi, opel

Poslednji komentari

rebro
Četvrtak, 04. 02. 2016. 16:46h
neregistrovan korisnik
Kako Mmože neki automobil da se nazove terencem, a spada u SUV? Niti ima 4x4 pogon, niti ima reduktor, niti ima pneumatike za teren, niti mu je klirens viši. Pa kakav je to terenac?
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»