Objavljene prve skice "audi A9 prolog" koncepta

Prve skice novog "audi A9 prolog" koncepta su procurele na internet uoči svetske premijere koja je zakazana za predstojeći Salon u Los Anđelesu.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Prvo što primećujemo na skicama je činjenica da je u pitanju kupe sa dvoja vrata

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

umesto elegantne verzije sa četvoro vrata koja se očekivala.

 

Novi koncept je, kako proizvođači već tradicionalno objašnjavaju, smišljen da predstavi budući dizajnerski jezik kompanije kojoj se nedavno priključio novi šef dizajna Mark Lihte. Enterijer će takođe biti urađen po novim principima.

Izduženi i niski izgled automobila iz profila podseća na aktuelni "audi A7 sportbek" uz ekstravagantnije detalje i dugačku haubu.

 

Naravno, tu su opšta Audijeva mesta poput široke rešetke, oštrih LED farova i

Pogledjate ponudu sajta mobile.de na srpskom jeziku.

dominantnih usisnika vazduha. Kupe je dugačak 5.1, širok 1.95 i visok 1.39 metara, a izgrađen je na većoj MLB platformi koju deli sa "audijem A8" i "A7".

Iako za sada samo dizajnerska studija specijalno napravljena za Salon u Los Anđelesu, "A9 koncept" bi mogao da stigne do proizvodnje u 2017, a u najmoćnijoj varijanti bi ispod haube najverovatnije imao usavršeni 4.0-litarski tvin-turbo V8 iz "RS6 Avant"-a.

Povezane teme: Audi, Audi A9 koncept, Salon automobila u Los Anđelesu

Poslednji komentari

r8-pobednik-24h
Nedelja, 23. 11. 2014. 06:22h
neregistrovan korisnik
Ima stara izreka: za dobrim konjom se dize prasina. Selo prasta sve, ali uspeh ne. Selo najvise voli onog sto sedi ispred radnje, pije pivo i dobar je svima, a najvise mrzi najimucnijeg u selu. Nepisano pravilo, sto te vise ogovaraju i spominju vise vredis, ako te ne spominju i nema te nigde, nebitan si. Licemerje i nerealnost su posebna prica u nasem mentalitetu, da je bilo koja druga kompanija "kopirala" audi, mozda to niko ne bi komentarisao ili bi par njih primetilo, a ovde su svi da komentarisu kao po prozivci nesto sto mozda nece tako ni izgledati kad udje u serijsku proizvodnju (a ne bi bio prvi slucaj u automobilskoj industriji).
OOOO
Četvrtak, 20. 11. 2014. 21:08h
neregistrovan korisnik
"Sirotinjo i Bogu si teska". Dizajner audija ,Srpskim "intelektualcima" , koji su pametni za sve osim da naprave pare.
Dule
Četvrtak, 20. 11. 2014. 17:00h
neregistrovan korisnik
Slazem se sa muzicarem i sa Neandretalcem. Industrijska spijunaza je jedan od najvecih u danasnjem svetu. Njome se unapredjuje od vojnih tehologija do oruzja pa do ostalih stvari. Sigurno niko nece kopirati i spijunirati fabrike koje prave cackalice i salvete ali automobilska industrija je nesto drugo! Mercedesova klasa koja se proizvodila 1991 (slon) bila je kopirana od konkurencije i procenjuje se da je ukupno 6% od svih proizvedenih automobila zavrsilo kok konkurencije (proizvodjaca automobila) kako bi snimile tehnologiju! Sto se tice dizajna Aston Martina Ford je bio njihov vlasnik do prodaje kompanije i Fordovi inzenjeri su ucestvovali u dizjaniranju Aston Martina. Da nije tako nakon raskida i prodaje Aston Martina od strane Forda, Ford ne bi imao prava da dalje na svojim modelima koristi njhov dizajn i masku jer bi bio tuzen. Zaci Ford polaze na dizajn Astona jer je bio njegov vlasnik! Slazem se za postovanje svih ucesnika i za normalnu komunikaciju bez vredjanja. Pozdrav muzicaru i redakciji!
muzicar
Četvrtak, 20. 11. 2014. 13:14h
neregistrovan korisnik
"Kada nisi intelektualno superioran da nadjacas protivnika ti ga pokusaj podlo vredjati". Nikola Tesla.
Industrijski-Dizajner
Četvrtak, 20. 11. 2014. 04:09h
neregistrovan korisnik
Jeste slazem se u potpunosti! Inace u audijevom dizajn timu postoje ljudi koji su placeni da idu po ostalim fabrikama i kradu ideje to su takozvani "spijuni" od njih zavisi cela buducnost Audija, Daj molim te postedi nas glupih komentara, Culo sluha te mozda dobro sluzi ali vid slabije.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»