Nova akcija sajta mojauto.rs: Ostavite oglas za prodaju automobila i osvojite zimovanje!

Portal MojAuto.rs i ovog meseca nagrađuje svoje korisnike! Postavite besplatan auto oglas za prodaju automobila i osvojite zimovanje za dve osobe u Bugarskoj! Svi korisnici našeg sajta u narednih mesec dana, počevši od petka, 14. februara moći će da ostave oglas na sajtu i što bolje predstave svoj auto za prodaju , veće su šanse i da prodaju auto i osvoje jednu od tri vredne nagrade.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Evo ukratko šta tačno treba da uradite:

 

1. Kako da osvojite zimovanje?
 

Postavljanje oglasa za prodaju automobila je potpuno besplatno i to možete učiniti ovde

Svaki korisnik sajta www.mojauto.rs koji od petka, 14. februara i u marednih mesec dana bude postavio/la oglas za prodaju svog automobila putem sajta www.mojauto.rs, biće u mogućnosti da osvoji zimovanje u Bugarskoj za dve osobe. Kao i u prethodnim akcijama sajta biće nagrađen autor najbolje postavljenog oglasa.


2 . Koji je oglas najbolji?


Svake nedelje stručna komisija „Auto Bilda“ i sajta www.mojauto.rs oceniće sve oglase postavljene tokom tog perioda i odabrati najbolji prema sledećim kriterijumima:


• Tačnost oglasa – Sve informacije navedene u oglasu moraju biti istinite i tačne.
• Kvalitet fotografija – Cilj je što bolje fotografijama predstaviti vozilo. Da oglas lepo izgleda, ali da istovremeno vizuelno predstavi sve prednosti i
mane oglašenog vozila ili dodatne opreme.
• Kvalitet opisa – Kvalitetan opis u oglasu iskreno opisuje proizvod i stvara potrebu kod kupca da poželi da kupi taj proizvod.
• Cena – Najbolji oglas podrazumeva realnu cenu vozila.
• Kreativnost – Budite kreativni, ne morate sve da uradite onako kako su uradili drugi. Pokušajte da na sebi svojstven način predstavite i prodate
svoje vozilo.


3 . Kako se određuje pobednik?
 

Pronađite odličnog “stranca” ! – na sajtu www.mojauto.rs možete pronaći I kompletnu ponudu nemačkog sajta mobile.de I to na srpskom jeziku!

Nakon postavljanja oglasa, svakih desecc dana stručna komisija „Auto Bilda“ i sajta MojAuto.rs oceniće sve oglase dodate tokom tog perioda i odabrati najbolji oglas. Onaj za koga se oceni da je postavio najbolji oglas, dobiće zimovanje za dve osobe u Bugarskoj. Svakih deset dana imaćemo novog dobitnika, tako da će ime prvog biti poznato u utorak, 24. februara, drugog 6. marta, a ime poslednjeg dobitnika znaće se 16. marta.


4. Kako da postavite oglas?


Posetite naslovnu stranicu sajta www.mojauto.rs i registrujete se pomoću opcije „Registracija/Login”. Nakon uspešne registracije/prijave, kliknite na dugme „Dodaj besplatan oglas” i pratite jednostavna uputstva za postavljanje.

Povezane teme: Mojauto.rs, Mojauto, Automobili, Akcija, Oglas, Zimovanje

Poslednji komentari

dipling
Nedelja, 16. 02. 2014. 18:44h
neregistrovan korisnik
U Banskom ima snega, grad je na visini od 1400m i u njemu nema snega ali se planine ide gondolom na visinu od 2800m i tamo ima snega i bice ga do aprila.
boki
Petak, 14. 02. 2014. 23:17h
neregistrovan korisnik
kakvo zimovanje na +20 bez snega?
m
Petak, 14. 02. 2014. 21:40h
neregistrovan korisnik
koje zimovanje kad nema snega???
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»