Vožnja na hibridni pogon, uz koncertnu atmosferu - TOYOTA C-HR NEON LIME

Limitirana serija modela C-HR predstavljena je na JBL Snow Party Event-u, održanom u francuskim Alpima, uz prisustvo svetski poznatih DJ-eva i brojnih VIP ličnosti.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

 

Samo 2000 kupaca imaće priliku da nabavi primerak Toyote C-HR iz ograničene serije Neon Lime, nastale u saradnji s kompanijom JBL koja je specijalno za ovaj krosover projektovala vrhunski audio sistem koncertnog kvaliteta. Toyota C-HR Neon Lime dolazi sa 360o JBL Music Experience paketom koji sadrži set JBL zvučnika, slušalice i šestomesečnu pretplatu na Deezer za potpuno impresivno muzičko iskustvo.

Oštro dizajnirana, široka i mišićava pojava Toyote C-HR dodatno je naglašena ekskluzivnom Neon Lime metalik bojom u kombinaciji s crnim kontrastnim krovom i mat crnim 18-inčnim naplacima od lake legure, što zajedno s elegantnim LED svetlima i dizajnom zadnjeg dela karoserije u obliku bumeranga zaokružuje neponovljiv izgled ovog krosovera.

 

Visokokvalitetna crna unutrašnjost upotpunjena je jedinstvenim sportskim sedištima, obloženim kožom i alkantarom, koja su specijalno kreirana za ovo vozilo i maksimalno usklađena s dinamičnim okruženjem.

Toyota C-HR Neon Lime opremljen je naprednim, samopunjivim hibridnim pogonom uz čiju pomoć se može voziti s nultom emisijom i više od 50 odsto vremena, uz dodatno uživanje i koncertno iskustvo kakvo obezbeđuje vrhunski muzički sistem marke JBL. Novi C-HR Neon Lime dostupan je na evropskom tržištu od ovog meseca.

Povezane teme: toyota chr, toyota, NEON LIME
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»