Novi OPEL COMBO LIFE najbolji prijatelj za dnevne izazove i duga putovanja

Da li ste znali da otprilike 6 ljudi na planeti izgleda isto kao i vi? A da li znate da svih sedmoro možete da se spakujete u novi Combo Life i krenete u čudesnu avanturu upoznavanja, a da pri tome ne brinete o komforu?

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Peta generacija modela Combo je pravo čudo što se tiče prostranosti. Prepun je inovacija koje gotovo sve čine mogućim, a ne treba zanemariti ni hedonističko uživanje u pogledu na nebo zahvaljujući panoramskom krovu. Sigurno je da će sve ovo novi Combo Life svrstati u red vaših istinskih prijatelja kojeg ćete najiskrenije zavoleti tokom putovanja i dnevnih izazova.

Sve prednosti ovog čudesnog porodičnog automobila koji impresionira i odnosom cene i kvaliteta, prepoznao je i žiri na izboru za AUTOBEST 2019 koji je Combo Life proglasio Best buy automobilom u Evropi 2019. Žiri koji čini 31 član između ostalog naveo je da novi model brenda iz Riselshajma spaja komfor i dinamičnost putničkog automobila sa mnoštvom prostora i svestranošću monovolumena.

Međutim, ono što je još fascinantnije je do koje mere novi Opel Combo Life podiže lestvicu u smislu tehničkih ambicija u okviru ovog segmenta, što se odnosi na nivo bezbednosti i komfora, koji dobijaju sasvim novu dimenziju. Vozilo je opremljeno tehnologijama i sistemima vozačke asistencije, dobro poznatim iz C i SUV segmenta, poput upozorenja na pospanost vozača, zadnje kamere koja iz ptičje perspektive pokriva 180°, „head-up“ displeja, IntelliGrip sistema i grejanog obruča volana, presvučenog kožom. Opel Eye prednja kamera, poznata je iz Opelovih bestselera poput Astre, Corse i Mokke X. Ona procesuira različite podatke, formirajući na taj način bazu za sisteme vozačke asistencije, kao što su prepoznavanje saobraćajnih znakova i asistencija pri održavanju vozne trake. Tu je i automatski tempomat koji prilagođava brzinu vozila u odnosu na vozilo ispred, ukoliko je to potrebno.

Uz to, novi Opel Combo Life je takođe prijatan za oko, zahvaljujući odvažnim proporcijama i savršenim linijama. Čvrst i robustan sa karakterističnim Opelovim krilastim LED svetlima za dnevnu vožnju, ne može proći neopažen na drumu. Combo Life se proizvodi u dve dužine-standardnoj (4,40m) i dugoj (4,75m). Benzinski i dizelski motori u kombinaciji sa osmostepenim automatskim menjačem osiguravaju nisko trenje i visoku efikasnost ovog automobila.

Povezane teme: opel, Opel Combo Life, Combo life, opel combo, SUV, C, Best buy automobil, AUTOBEST 2019
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»