Tojota uz Olimpijski tim Srbije

Juče je u prostorijama Ambasade Japana u Republici Srbiji održana konferencija za štampu, a tim povodom je i svečano ozvaničena saradnja kompanije Tojota i Olimpijskog komiteta Srbije.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Naime, saradnja kompanije Tojota i Olimpijskog komiteta Srbije najavljena na prošlogodišnjem Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, sada je potvrđena potpisivanjem sponzorskog ugovora, kao i svečanom primopredajom vozila. 
Budući da Tojota deli mnoge vrednosti i poistovećuje se sa entuzijazmom kojim svaki sportista stremi ka novim dostignućima, namera je da kroz blisku saradnju sa Olimpijskim i Paraolimpijskim komitetima u okviru globalnog partnerstva u naredna dva olimpijska ciklusa, japanska kompanija obezbedi mobilnost za sve i na taj način transformiše igre i ostavi nasleđe za dugi niz godina.
Tom prilikom, domaćin konferencije, Ambasador Japana u Republici Srbiji, njegova Ekselencija gospodin Junući Marujama, je izjavio:
“Mi smo ponosni što je Tojota, kao poznata japanska kompanija postala globalni partner Olimpijske organizacije, tu saradnju proširila i na lokalnom nivou u Srbiji. Nadam se da će to biti odlična prilika da ceo svet sazna za Tojotinu ekološku hibridnu tehnologiju kao i tehnologiju za vozila za osobe sa invaliditetom.
Današnji događaj čiji smo domaćini tek je jedan od mnogih koji će uslediti kao priprema za Olimpijske i Paraolimpijske igre u Tokiju 2020 godine.”
Sa ništa manje zadovoljstva predstavnike medija i prisutne goste pozdravio je i Božidar Maljković, Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, rečima: “ Čast je danas biti ovde, u ambasadi zemlje koja je osvedočeni prijatelj naše države i veliki donator srpskog sporta.
Mi u Olimpijskom komitetu Srbije smo uvek srećni kada najveće kompanije na svetu donesu odluku da sarađuju sa nama. To znači da prepoznaju kvalitet u onome što naša kuća radi i ja sam danas srećan što je globalni lider u proizvodnji automobila, kompanija Tojota donela odluku da postane bronzani sponzor Olimpijskog tima Srbije. 
Kao partner olimpijskih i paraolimpijskih igara, Tojota će pružiti sve svoje iskustvo i stručnost u području mobilnosti i logistike. Putem globalne inicijative „Start Your Impossible“, Toyota želi da motiviše svoje zaposlene, poslovne partnere i kupce i poveže ih sa osnovnim vrednostima kompanije.

Povezane teme: toyota, Olimpijski tim Srbije, japan
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»