"Kantri turer" - "insignija" kao specijalac

Nove perjanice Opelove game, "insignija grand sport" i "sports turer" (karavan), tek što su imale svetsku premijeru u Ženevi, a već su dobile novog člana porodice.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Kao što je to slučaj sa prethodnom generacijom, "insignija" će biti dostupna i kao robusniji automobil sa pogonom na svim točkovima i terenskim atributima. Novitet je dobio ime "kantri turer", a posle prvih slika koje su upravo objavljene, zvanična svetska premijera održaće se na Salonu automobila u Frankfurtu, 14. septembra.

Ovaj univerzalni automobil je odličan izbor za ljubitelje zimskih sportova i prirode, ali i za sve one koji znaju da cene individualnost. Novi "kantri turer" je prostraniji i značajno lakši od prethodne verzije, zahvaljujući pre svega novoj "E2" platformi koju deli i sa ostalim verzijama nove "insignije".

Dolazi sa širokim rasponom inovativnih tehnologija, a pored svih elektronskih asistencija za pomoć vozaču, ona skreće pažnju svojim grubim šarmom: zaštitni crni paneli se nalaze sa svake strane vozila, a srebrna prednja i zadnja zaštitna oplata donose grubu „off-road“ pojavu. Kupci koji preferiraju još viši stepen individualnosti, zahvaljujući Opel Exclusive konceptu, mogu da skroje vozilo po svom sopstvenom ukusu, na primer u samo njihovoj boji. Porudžbine se primaju od juna, a model će se u prodajnim saloni naći odmah posle predstavljanja u Frankfurtu.

 

Povezane teme: Opel, Opel Insignia, Opel insignia country tourer, Salon automobila u Frankfurtu

Poslednji komentari

BELGRADE
Sreda, 05. 04. 2017. 14:17h
neregistrovan korisnik
Samo lud čovek moze da kupi Opel. JA sam kupio novu Opel insigniu 2009 kada je izasla. I krilce turbie mi je puklo i iskrivilo glavu motora. Sva sreca je bio pod garancijom. Opel ne bih kupio vise nikada. Posle sam kupio Audi A3. Nebo i zemlja
Vuki
Sreda, 05. 04. 2017. 14:01h
neregistrovan korisnik
Šta reći..
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»