Pratite vožnju uživo: novi "jaguar f-tajp"

Jaguar je predstavio novu kompletnu gamu popualrnog dvoseda "F-tajp", sa unapređenim motorima i tehnologijama koje idu u skladu sa zahtevima današnje publike.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs


Pravi entuzijasti, kakvi su verovatno i bogati kupci ovog "jaguara", dobili su priliku da jednostavnim korišćenjem aplikacije "ReRun" dele ključne performanse automobila tokom vožnje, kao što su brzina, pozicija gasa, izbora stepena prenosa, sile kočenja i g-sile. S obzirom da je aplikacija urađena sa čuvenom firmom GoPro, sistem podrazumeva aktiviranje GoPro kamere koja beleži video vrhunskog kvaliteta koji može biti prebačen na vozačev "smartfon", posle čega se, zajedno sa pomenutim podacima, lako deli na društvene mreže.

Nova "F-tajp" gama sastoji se od 10 verzija automobila (po pet kupea i kabrioleta) sa različitim tipovima motora i pogona. Osnovni "paket" predstavlja "F-tajp" (kupe ili kabrio) sa trolitarskim V6 motorom sa 340 konjskih snaga i pogonom pozadi, dok je "top" ponuda verzija "SVR" (takođe u kupe ili kabrio) koja pod poklopcem motora krije petolitarski V8 sa 575 konjskih snaga, ima pogon na svim točkovima i automatski "kvikšift" menjač.

Prodaja kreće u prvom delu godine...

 

Povezane teme: Jaguar, Jaguar F-tajp, GoPro
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»