Osveženje za Dačiju

„Dačija“ je pre 11 godina u trenu osvojila Evropu svojim praktičnim, jednostavnim za održavanje i cenom pristupačnim modelima koji su odmah raširenih ruku prihvaćeni i kod naših vozača.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

„Dačija sandero“ je pored manjih izmena na karoseriji dobila i novi trocilindrični 1,0-litarski atmosferski benzinac sa 75 konja

Rumuni zbog toga nisu ni žurila sa redizajniranjem aktuelnih, ili predstavljenjem novih modela jer, jednostavno, za tim nije bilo potrebe. Međutim, svemu dođe vreme, pa je tako „Dačija“ na test vožnjama u okolini Šibenika, na kojima su bili i novinari „Blica“ i „Auto Bilda“, izložila kompletnu gamu modela sa manjim ili većim izmenama.

 

Redizajnirani modeli („Phase 2“) su svetsku premijeru imali na Salonu u Parizu, gde se „Dačija“ pojavila sa četiri automobila. Najviše pažnje, očekivano privukli su „sandero“ i „logan“ koji su unapređeni tako da se cena nije promenila. Ukratko, dva popularna modela su dobila novu, robusniju prednju masku po uzoru na „daster“, spojler i, prvo put u ponudi Dačije, prednja LED svetla. Izmenjena je i grafika zadnjih svetala, a blago su redizajnirani i branici, prednji sa hromiranim delovima oko usisnika za vazduh i novom pozicijom svetala za maglu.

 

Ukratko, „sandero“ i „logan“ sada izgledaju svežije i za nijansu modernije, što je i bila ideja pre nego što se kroz dve-tri godine budu pojavile potpuno nove generacije.

 

Više o ostalim modelima „Dačije“ možete da pročitate u aktuelnom 149. broju „Auto Bilda“ koji je od danas na svim kioscima.

 

 

Povezane teme: Dačija, Dačija sandera, Dačija logan, Dačija daster

Poslednji komentari

Miroslav
Četvrtak, 15. 12. 2016. 12:08h
neregistrovan korisnik
Kupio sam nov Logan 1,6 16v prestige davne 2007, vozio ga osam godina, presao 132 000 km, uzduz i popreko Evropu.... i nikad nije stao. Naravno da nije savrsen, ima sitnih zamerki... ali ovaj motor u Loganu vozacu uvek izmami osmeh na lice, pogotovo kad pretices bar 3 x skuplje modele ili vozis prosecno 150 autoputem. Sve u svemu ne kajem se. Bio je to dobar pazar. Bravo Renault!
WERDER--BLU
Subota, 10. 12. 2016. 23:43h
neregistrovan korisnik
Snimljeno na ulazu u Roški slap na Krki
Duster
Subota, 10. 12. 2016. 23:07h
neregistrovan korisnik
Duster je sasvim OK vozilo, sta god ko pricao. Svakako se ne moze porediti sa Range Roverovim, NIsanovim, Tojotinim itd itd modelima u istoj klasi, ali za te pare je ok. Nije preterano ni ruzan vizuelno. Ima i mana, ko i svaki, pa i malo vise, ali opet, ne ocekujte enterijer Mercedesa u automobilu koji kosta malo iznad 12.000 eura. Sto se terenskih sposobnosti tice, 4x4 verzija izlazi necete verovati kuda... po snegu, blatu.. ma ludilo.. samo kvalitetne gume i dobar vozac i nema zime, moze uz masnu banderu da ide.
Vuki
Subota, 10. 12. 2016. 21:28h
neregistrovan korisnik
i ovaj?...a.... ;) to!pridruzujem se!! Ali krajem meseca kad bude plata...
coca-cola
Subota, 10. 12. 2016. 18:01h
neregistrovan korisnik
Evo ga , taman da malo osvezim svoj vozni park. Kupujem.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»