Novi Nisanov "GT-R nizmo" - "godzila" na višem nivou

Nisan je na stazi u Nirburgringu predstavio novi "GT-R" u "Nizmo" paketu. mesto promocije sasvim je logično, pošto je ekstremna "godzila" usavršavana upravo na legendarnim krivinama "zelenog pakla".

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Vizuelno, "GT-R nizmo" ima isti prednji kraj kao i serijski model na kom se ističe novi branik. Kako bi motor vrhunskih performansi imao dostojno hlađenje, prednja maska "V-motion" u boji tamnog hroma je povećana kako bi se povećao i dotok vazduha bez ugrožavanja aerodinamičke efikasnosti. Generalno, novi oblik automobila stvara više potiska nego ijedan drugi serijski "nisan" dosad, što rezultira izuzetnom stabilnošću pri visokim brzinama.

Novi "GT-R nizmo" je od serijske verzije dobio i osveženu unutrašnjost, koja je luksuznija nego do sad. Instrument-tabla, upravljač i središnji naslonobloženi su alkantarom vrhunskog kvaliteta, a raspored komandi na središnjoj konzoli poboljšan je i pojednostavnjen integrisanim komandama navigacije i audio sistema "GT-R nizmo" krase jedinstvena školjkasta "Rekaro" sedišta presvučena kožom sa crvenim dodacima od alkantare.

I, ono najvažnije: performanse ovog modela sa pogonom na četiri točka takođe su poboljšane, najviše zahvaljujući znatno krućoj konstrukciji serijskog modela. Kruća šasija, inženjerima je omogućila dodatno podešavanje amortizera, opruga i stabilizatora. Sve te promene u kombinaciji sa većim potiskom poboljšale su upravljivost automobila u odnosu na prethodni model.

Motor "nisana GT-R nizmo" je 3,8-litarski V6 sa dva turbo-punjača, koji razvija impresivnih 441 kW (600 KS), uz maksimalni obrtni moment od 652 njutnmetra.

Novi "nisan GT-R nizmo" dostupan je u pet različitih boja, a proizvodiće se u Točigiju u Japanu. Motori, kao i do sad, sklapaće se ručno u Jokohami.

 

Povezane teme: nissan, nissan gt-r, nissan gt-r nizmo

Poslednji komentari

Afrim
Sreda, 01. 06. 2016. 19:34h
neregistrovan korisnik
Voleo bi jedan da dobijem na poklon
Santa-Fe
Sreda, 01. 06. 2016. 19:02h
neregistrovan korisnik
Pocetna cena u Americi $150 000. http://www.nissanusa.com/sportscars/gt-r/nismo
darko
Sreda, 01. 06. 2016. 07:04h
neregistrovan korisnik
Najbolji sportak!
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»