M3 umesto rođendanskih svećica

Povodom 30 godina od predstavljanja prve generacije kultnog modela M3, BMW je predstavio specijalnu verziju poslednje generacije ovog automobila, koja će biti proizvedena u ograničenom broju primeraka.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

 

Verzija kojom se obeležava veliki jubilej razvijena je na osnovu "kompetišn" paketa, koji je opciono dostupan uz serijske primerke aktulenog modela M3. On donosi povećanu snagu motora za 19 konjskih snaga (450 KS), uz adaptivno "M" ogibljenje, koje se podešava kroz režime "komfort", "sport" i "sport +". Za potrebe ovog automobila, dodatno je modifikovan standardni "aktiv M" diferencijal na zadnjoj osovini, dok izbalansirane performanse pruža sistem dinamičke kontrole stabilnosti (DSC).

"M3 30 godina" ("M3 30 jahre") do 100 km/h ubrzava za četiri sekunde, uz elektronski ograničenu maksimalnu brzinu od 250 km/h.

U prodaji će se širom sveta naći samo 500 primeraka ovog modela, a od ove količine u nekim zemljama, umesto svećica na torti, kupcima će biti ponuđeno samo 30 automobila...

 

 

Povezane teme: bmw, bmw m3, m3 30 godina

Poslednji komentari

axle
Sreda, 01. 06. 2016. 08:49h
neregistrovan korisnik
Ne znam da li se baš gasi, ali i meni se čini da ne ide u dobrom smeru. Razlika u privlačnosti prvog M3, delte integrale, audija kvatro... i ovih manje više bezličnih modela današnjice je ogromna.
BELGRADE
Utorak, 31. 05. 2016. 14:24h
neregistrovan korisnik
Znak da se automibilska industrija gasi i da nista vise nece biti isto. A menja se strahovito brzo, za samo 20 godina se sve promenilo
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»