Pogledajte sportsku "ladu vestu"!

Na internetu su se pojavile prve (ne)zvanične fotografije sportske verzije „lade veste“ sa 1,8-litarskim atmosferskim benzincem koji razvija 150 konja. Tako je „vesta 150“ postala i najsnažniji Ladin „civilni“ automobil, a primat je preuzela o „kaline NFR“ sa 136 KS.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Pored snažnijeg motora (modifikovan usisni i izduvni sistem), „vesta 150“ je dobila i sportsko ogibljenje tako da je 45 milimetara niža od klasičnog modela. Takođe, deo paketa su i aerodinamički dodaci, originalni branici i pragovi, snaženije kočnice, aluminijumski točkovi od 18 inča (gume 205/40), sportska sedišta, novi volan...

Verzija na fotografijama još nije konačna, jer koristi točkove od 17 inča a na poklopac prtljažnika je postavljen spojelr. Karoserija je u „kanarinac žutoj boji“, mada postoji informacija da će se Lada odličiti da boja za lansiranje modela bude crvena.

Povezane teme: Lada, Lada vesta, Lada kalina

Poslednji komentari

FIAT-nije-isto-sto-i-FiJat
Sreda, 18. 05. 2016. 22:31h
neregistrovan korisnik
Felge su mu sexy! Nije loša linija. Verujem da auto ne može biti smeće, jer mora da trpi ruske puteve, koji su u istom stanju kao i srspki, dakle, katastrofalne.
Gagi
Sreda, 18. 05. 2016. 20:39h
neregistrovan korisnik
Ček', ček... Da te pitam... Motive kog "Datsuna" vidiš u ovoj "Vesti"? I dodatna informacija za tebe, a tiče se "Datsuna": on je živ i dva njihova budžetna modela proizvode se baš u fabrici "Lada", a nastala su posle malo ozbiljnijeg fejsliftinga dve "Lade" iz budžetnog segmenta (a kao da su "Lade" nekada izlazile iz tog segmenta ;) ).
Zeljko
Sreda, 18. 05. 2016. 11:56h
neregistrovan korisnik
Realno pises najobicnije gluposti. Prvo, vesta se radi u koperaciji sa renaultom i u ponudi su i japanski motori tako da sasvim sigurno nije smece i za svoju nisku cenu je verovatno jedna od najboljih ponuda. Drugo, ovo je porodicno- gradski auto nize klase i porediti ga sa celicom koja je sportski auto srednje klase je smesno bez obzira na godiste. Trece, obzirom na znanje o vozilima auto star 30 godina ti pristaje.
Realno
Sreda, 18. 05. 2016. 09:25h
neregistrovan korisnik
Obicno smece, ovako su porodicni japanci izgledali krajem 80-ih proslog veka....moja Celica iz 1988 je mocnije izgledala od ove slabe kopije pokojnog Datsuna.
Nenad
Utorak, 17. 05. 2016. 23:04h
neregistrovan korisnik
Moj sledeci auto lada vesta standardna verzija,jos ako bude cena oko 6000 -7000€ extra.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»