Džoi iz "Prijatelja" novi voditelj emisije Top Gear Video

Nakon odlaska Džeremija Klarskona i ostatka ekipe iz Top Gear, emisija nije imala preterani uspeh pod voditeljskom palicom Krisa Evansa. BBC sada pokušava da šou spasi uz pomoć Meta Leblanka najpoznatijeg kao Džoija iz serije "Prijatelji".

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Met je već dva puta gostovao u emisiji i to u delu gde poznata zvezda vozi "običan" auto. On i drži rekord jer je krug na Top Gear stazi izvezao za minut i 42 sekunde za volanom Kije "sid". Od maja, kada kreće novi serijal popularni glumac pridružiće se Evansu i Stigu.

 

- Kao zaluđenik za automobile i veliki fan Top Gear počastvovan sam i uzbuđen što ću biti deo novog poglavlja u ovom legendarnom šou - rekao je Met.

 

Inače, on je učestvovao i u spin ofu Top Gear - "The Receist", a očekuje se da će uskoro biti objavljeno i ko će biti treći voditelj novog serijala.

Povezane teme: Top Gaer, Serija "Prijatelji", "Prijatelji", Stig, Met Leblank

Poslednji komentari

Boris
Petak, 05. 02. 2016. 13:35h
neregistrovan korisnik
Zar im nije bilo lakše da jednostavno ugase celu emisiju?! Sam Kris Evans je bio jako bleda zamena za ludi trio, ali dovođenje Mata je ... najblaže rečeno - čudno. Mat nema neku harizmu i čini mi se da ume samo da prosipa "Džoi" fore. Ne vidim kako bi evropa mogla da proguta takvo smeće. Ako su već hteli da angažuju glumca za zamenu, trebali su da se potrude da dovuku Rovana Atkinsona. Izuzetno harizmatična osoba, veliki ljubitelj automobilizma, koji se pritom nalazi pri vrhu svih top gear lista. Pored njega, tu je i sjajna Džoudi Kid ... simpatična, brza i harizmatična.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»