Folksvagen lansira novi jeftin porodični automobil u 2018.

Folksvagen planira da počev od 2018. lansira novi model porodičnog automobila po niskoj ceni na kineskom tržištu, ali najverovatnije i na ostalim tržištima u svetu, izjavio je direktor ove nemačke kompanije, Martin Vinterkorn.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

"Plasiraćemo na tržište liniju novih automobila po povoljnim cenama, u 2018.

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

godini, i to po jedan model terenskog (SUV) vozila, limuzine i kompaktnog vozila", precizirao je Vinterkorn, a prenosi Rojters.


Kako se navodi, godinama je ovaj proizvođač pokušavao da lansira jeftino vozilo, ali poteškoće s kojima se susretao na unutrašnjem planu, kada je reč o racionalizaciji troškova, primoravale su kompaniju na odlaganje jednog takvog projekta.


"Nova, jeftinija vozila, koja će se proizvoditi u Kini, kupcima će biti ponuđena po ceni od 8.000 do 11.000 evra", dodao je Vinterkor.

Povezane teme: Folksvagen, Jeftini automobil, Porodični automobil

Poslednji komentari

ninja
Četvrtak, 02. 07. 2015. 18:02h
neregistrovan korisnik
Zamisli bruke. Firma koja ima u naslovu "narodni automobil", planira da lansira jeftini porodicni automobil? Pa sta su do sada cekali? Zar im to i nije moto firme? Radio sam na nekoliko projekata za VW i to je najgore iskustvo u mojem zivotu. Da im nije potpore nemacke drzave davno bi oni bili pod ledom. BMW je najpostenija nemacka auto kuca. Oni se ne foliraju kao VW. Prodaju skupe automobile i ne stide se toga. Nemaju potporu kao VW ili Mercedes...Najlosije placaju, izuzetno su nekorektni i naravno niko nece u Wolfsburg. Zasto kada u Minhenu vise dobijes od BMW-a a i uz to si u Minhenu a ne u nekoj nemackoj selendari, kao sto su Wolfsburg (VW) ili Ingolstadt (Audi)? Da im nije dinastija koje ih napajaju drzavnim parama (Piech i druzina)i koja im daje vetar u ledja BMW bi bio kralj Nemacke a narocito Bavarske...
Nek
Sreda, 01. 07. 2015. 09:48h
neregistrovan korisnik
Nije problem ni u Fiatu ni u VW nego u nase novcanike
Cacak
Utorak, 30. 06. 2015. 17:55h
neregistrovan korisnik
Nauci gramatiku i pravopis. Neverovatno koliko si nepismen.
medicinar
Utorak, 30. 06. 2015. 11:26h
neregistrovan korisnik
bože čuvaj me rata i fiata.. našao si nešto da pricaš nešto o nemcima a ti italijani u problemima do guše, alfu vade iz mrtvih ferarijevim motorom,fiat gleda ko će da ga kupi itd..
Fiat
Ponedeljak, 29. 06. 2015. 11:33h
neregistrovan korisnik
aaa zaigrala mecka i pred vasim vratima. ne bi vi to pravili da imate toliku prodaju kao sto lazete. neka neka, kako su nastala i odrzavala se pva nemacka auta za vreme 2 sv. rata tako i zavrsila. sve je to na muci i mnogi mnogi zivoti su za to platili. ali i vo cete kad tad.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»