Ford "fokus RS" stiže 3. februara Video

Ford je zvanično potvrdio da će novi "fokus RS" svetsku premijeru imati 3. februara, a kako bi zagolicao maštu nestrpljivih mušterija, evropski odeljak američkog giganta je objavio tizer snimak u kome možemo da vidimo novi moćni hečbek kako driftuje.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Cene i specifikacije nisu još uvek objavljene, ali će ljubiteljima Forda biti sasvim dovoljan adrenalinski video koji je snimljen na Lomel test stazi u Belgiji.

Prizor moćnog "fokusa" koji po vlažnoj stazi driftuje je podgrejao glasine da će

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

Ford odbaciti prednji pogon prethodnika i odlučiti se za pogon na svim točkovima, ali za sada nema zvaničnih potvrda. Očekuje se da će ispod haube urlati između 350 i 400 konja što bi "fokusu RS" obezbedilo dovoljno snage da se uhvati u koštac sa konkurentnim Mercedes "A45 AMG" i Audijem "RS3".

Ispod haube će se najverovatnije naći unapređena verzija četvorocilindričnog 2.3-litarskog motora sa turbo punjenjem koji se već nalazi u novom "mustangu".

Prve porudžbine će početi u drugoj polovini tekuće godine, a cena će se najverovatnije kretati oko 40.000 evra.


VIDEO>Ford "fokus RS":

Povezane teme: Ford, Ford Fokus RS, Ford Fokus

Poslednji komentari

Ford
Nedelja, 25. 01. 2015. 08:28h
neregistrovan korisnik
Lepo ali jos uvek daleko od Golf GTI gledano da se vozi na duze staze!
Realno
Nedelja, 25. 01. 2015. 08:26h
neregistrovan korisnik
Pricaj ti tu pricu negde drugde. Probaj npr. na nekom stranom forumu da vidis kakve ce reakcije biti! Ford u poredjenju sa vw-om je bizuterija za pocetak. Mehanika nikakva, motor najnepouzdaniji po svim statistikama kada pricas vec o motorima. Cena sve govori! A za ford vazi da je prvi poceo sa automobilima pa ima istoriju i sl. ali sve to ne vredi kada se kao polovnjak nikada nije pokazao kao dobar! Inace ova prica moze samo u srbiji da prodje jer narod u srbiji ne voli nemacke automobile kao i sve sto je u svetu pozeljno i dobro!
velja
Subota, 24. 01. 2015. 17:05h
neregistrovan korisnik
megana je vec skinuo sa trona civic type r - novi model 2015 a za ocekivati je da ce i RS biti brzi a da li ce biti 2wd ili 4wd, videcemo
Velja
Subota, 24. 01. 2015. 17:03h
neregistrovan korisnik
nisi u pravu... volvoov motor 2.5 turbo je imao focus ST mk2...vec za mk3 focus je razvijen potpuno novi 2.0 turbo od 250 ks ...
Dule
Subota, 24. 01. 2015. 12:55h
neregistrovan korisnik
T5, nemas pojma. Da si malo istrazio po Google nasao bi da je novi motor 2.3 EcoBoost sa Turbo punjacem i 4 cilindra koji je vec vidjen u Mustangu! Dok Ford Focus ST ima 2.0 Turbo motor sa 4 cilindra. To je potpuno novi motor! Volvo motor ima 5 cilindara. Uvek sam se cudio zasto neko pravi motor sa neparnim brojem cilindara. Za male gradske automobile sa 3 cilindra razumem nekako, ali za vece i skuplje automobile ne razumem. Kakav je to balans??? Tri klipa idu gore, dva dole! Zasto niko nije napravio V7 motor nego prave V6 i V8 motore? Parni broj cilindara je zakon!
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»