Mercedes-Benz "Sprinter" kao kamp vozilo

I dok se većina proizvođača priprema za predstojeći Salon automobila u Frankfurtu, za to vreme se smotra vozila za rekreaciju održava u jednom drugom nemačkom gradu. Radi se o manifestaciji koja je pre dva dana počela u Dizeldorfu, a jedan od najzanimljivijih noviteta tamo svakako je koncept koji se oslanja na legendarni "Mercedes Benz Sprinter".

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Mini kampersko vozilo: Mercedes-Benz "Sprinter" Caravan

Ovaj "Caravan", kako se koncept zvanično zove, zanimljiv je po tome što predstavlja "skraćenu" verziju klasičnih kamperskih vozila. Ipak, on je u potpunosti funkcionalan, a zasniva se na "Sprinteru" sa izdignutim krovom.

Ulazak u ovo mini kamp vozilo je moguć sa boka i sa zadnje strane kroz kupatilo.

 

Unutrašnjost odlikuju sedišta koja se mogu okretati u krug, u zavisnosti da li se koriste za vožnju ili odmor, zatim klupa, koja se izvlačenjem pretvara u francuski ležaj, kuhinja i kupatilo sa garderoberom.

Ovo zanimljivo koncept vozilo odlikuje visok nivo kvaliteta upotrebljenih materijala, među kojima su sivi laminat kao podna obloga i bela koža na sedištima.

 

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

Čitav prostor oplemenjen je ambijentalnim LED osvetljenjem, a što se eksterijera tiče, kamperski "Sprinter" imaće sivu metalik boju.

Datum serijske proizvodnje će uskoro biti objavljen, a ostaje da vidimo koliko će se serijska verzija vozila razlikovati od predstavljenog koncepta.

Povezane teme: Mercedes-Benz, Sprinter, Kampersko vozilo

Poslednji komentari

ferrarista
Utorak, 03. 09. 2013. 19:38h
neregistrovan korisnik
odkud znas da je ovaj plagijat?
-kafana-je-moja-sudbina
Utorak, 03. 09. 2013. 12:34h
neregistrovan korisnik
Tipicno nemacki. Nemaci se pale na ove stvari, samo tako. Vole da se vozaju u pokretnim kucicama pa to ti je i ne zale novca za to.
Batica
Utorak, 03. 09. 2013. 09:38h
neregistrovan korisnik
za pecanje vrh :-). Samo je previse napucan i luksizan.
ja
Utorak, 03. 09. 2013. 08:49h
neregistrovan korisnik
sta ti ga imas u garazi??
Nemanja
Ponedeljak, 02. 09. 2013. 20:06h
neregistrovan korisnik
Naravno da ce biti skup kad si video da je nesto meckino jeftino ? Inace sprinter je vec 35k a mogu samo da zamislim koja ce biti ovom modelu. Inace kombi je ne unistiv