Kako do najjeftinije registracije?

Svaki put kada se približava registracija vašeg četvorotočkaša postavlja se pitanje je kako najbrže, po najpovoljnijim cenama i gde registrovati svoj auto.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

S obzirom da ovo često bude bitna stavka u kućnom budžetu vreme je da saznate kako da se najjednostavnije informišete o svim uslugama koje nude agencije i tehnički pregledi u vašoj blizini. Ukoliko do sada niste znali, vreme je da saznate da postoji SMS servis pomoću koga možete dobiti ponude na broj vašeg mobilnog telefona i na taj način sami možete izabrati ponudu agencije ili tehničkog pregleda vozila čiji vam uslovi najviše odgovaraju. SMS servis je besplatan za sve one korisnike koji popune zahtev za ponude na sledećoj internet adresi: http://www.registracija-vozila.rs/ponude-za-registraciju-vozila

Kada uđete na adresu iznad potebno je da iz padajuće liste izabrete grad u kome želite da registrujete vozilo, unesete snagu mortora (KW), radnu zapreminu (ccm), izaberete godište automobila, premijski stepen iz polise kao i podatak da li su vam potrebne saobraćajna dozvola i tablice. Nakon unosa broja mobilnog telefona na koji želite da dobijete ponude kliknite na zahtev za ponudu.
Primetićete prilikom popunjavanja da pored svakog polja se nalazi kružić sa malim latiničnim slovom i. Postavljanjem kursora na krug dobijate dodatnu informaciju ako nešto nije jasno.
Kao i uvek kada su inovacije u pitanju, u ovoj oblasti, servis je razvio kreativni tima sajta www.registracija-vozila.rs a sa ciljem da pomogne posetiocima sajta da uštede kako na vremenu tako i na novcu prilikom registracije.

Sa druge strane ovaj servis je omogućen u gradovima koji se nalaze u padajućoj listi. Osiguranja koja poseduju tehničke preglede, vlasnici agencija, tehničkih pregleda, kao i udruženja koja okupljaju preduzetnike koji se bave registracijom vozila a ne nalaze se u okviru ovog servisa svakako bi trebalo da razmisle da se ovakvom projektu priključe kako bi krajnjim korisnicima bili na dohvat ruke i samim tim sebi obezbedili nove klijente i zadržali stare.
Isprobajte servis tako što ćete kliknuti OVDE.

 

Povezane teme: Registracija, preregistracija vozila, najpovoljnija registracija
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»