Da li je jedan motor brži od četiri? Video

Nisanov superautomobil GT-R pronašao je svoje mesto u istoriji zbog brutalne snage i izgleda koji se dopada mnogim ljubiteljima moćnih četvorotočkaša. U poslednje vreme, međutim, deluje kao da ga je vreme pregazilo, posebno zbog poplave "hiperautomobila", ultra modernih sportista koji osim luksuza bogatim kupcima nude i napredne tehnologije zbog kojih u odnosu na klasične "snagatore" deluju kao da su stigli sa druge planete.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Ništa zato slađe, nego kad "na crtu" izađu stari i moderni borac. Poređenje Nisana sa novom Hondom (Akurom) NSX dodatno je zanimljivo zato što se radi o automobilima iz Japana, koji su nastali na osnovama sličnih filozofija.

Pronašli smo video u kojem se jednostavno prikazuje razlika između dva automobila, tačnije da li su četiri motora u NSX-u (V6 + 3 elektromotora) dovoljna da se pobedi "godzila".

Za nestrpljive, trka počinje na 2:50…

Ova dva automobila bila su zanimljiva i redakciji "Auto Bilda", pa u aktuelnom 149. broju između ostalih tema može da se pronađe i "Ekstremni test" u kojem su dva moćna "japanca" odmerili snage na stazi "Kontidrom" u Nemačkoj…

Uz ovu ekskluzivu, redakcija je zavirila i u kabinu nove "ford fijeste" i već vozila novu "tojotu C-HR" kao i "BMW serije 5 u verziji "530D xDrive".

Na uporednom testu našli su se "škoda kodijak" protiv "folksvagen tiguana" i nova "opel moka x" protiv "suzuki vitare" i "škode jeti".

U "Auto Bildu" br. 149 možete da saznate i šta donosi restilizovana Dačijina gama čiji modeli se već prodaju na našem tržištu, a novinari su se zabavljali u ozbiljnom poređenju atraktivnih polovnjaka: "golfova GTI" iz druge i sedme generacije. Kad smo kod "golfa", novinari "Auto Bilda" dobili su i ekskluzivnu priliku da se upoznaju sa novim komandama pokretom, koje se nalaze u restilizovanim primercima "golfa" sedme generacije. O utiscima takođe u "Auto Bildu" broj 149...

 

Povezane teme: Honda NSX, nissan gt-r, Trka 1 na 1, Trke ubrzanja
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»