GAD - i nad tjunerom ima tjuner! Video

Mercedesovi automobili su za mnogo tehničko savršenstvo. Za sve druge, postoji AMG! Tu nije kraj, pošto za one ekstremnije Brabus uvek može da od AMG čudovišta napravi još već zver, a ako je i to malo - postoji i sledeći nivo!

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Tjunerska kuća GAD obožava da se pravi najpametnija, pa od tjunirane verzije tjuniranih automobila ume da napravi nešto. Tako se rodio automobil predugačkog imena: "GAD Brabus 900 Roket Mercedes S65 AMG L 4Matik" - pod poklopcem motora se krije čudo sa 950 konjskih snaga koje razvija neverovatnih 1.400 njutnmetara maksimalnog obrtnog momenta.

Čemu to služi? Verovatno ničemu, pošto takvu silu mogu da izdrže verovatno samo gume bolida Formule jedan i to nekoliko krugova, ali očigledno je važno pokazati za reklamu šta sve određene radionice mogu.

Kao što se na snimku vidi, ima onih koji su u stanju da izdvoje blizu 250.000 evra za automobil koji nije u stanju da prikaže svu svoju snagu, ali moramo da priznamo - barem lepo zvuči...

 

Povezane teme: GAD, Tjuning, Brabus roket 900

Poslednji komentari

Nikolai
Ponedeljak, 07. 11. 2016. 15:51h
neregistrovan korisnik
Automobil Yusufa Alekperova, sina vlasnika Lukoila. Radjen po narudzbini i ulozeno preko 200 hiljada u njega, a nedavno prodat za 250 000. Ali to je nista naspram ostatka voznog parka
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»