Redizajnirani "fijat 500L" - realnost ili san?

Da li će i kada će kragujevački „fijat 500L“ biti redizajniran? Na ovo pitanje odgovor verovatno zna samo jedan čovek, Serđo Markione, a italijanski mediji pretpostavljaju da bi „nešto moglo da se dogodi“ početkom naredne godine.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Na renderu se vidi da je prednji deo "fijata 500L" prilagođen izgledu redizainiranog "fijata 500", sa novim LED svetlima i izmenjenim branikom

Kao i do sada, teško je pretpostaviti kakvi su planovi Fijata sa fabrikom u Kragujevcu. Tačnije, nezahvalno je da očekujemo da će se u Šumadiji proizvoditi potpuno novi model, što znači da je „fijat 500L“ ipak biti blago osvežen, posle gotovo pet godina od premijere. Na internetu su se pojavili renderi kako bi automobil trebalo da izgleda posle fejslifta. Jasno je da većih izmena neće biti, odnosno „fijat 500L“ bi vizuelno trebalo da bude približen redizajniranom „fijatu 500“.

 

 

Fijat bi trebalo da proširi i ponudu boja karoserije i točkova

Kragujevački model će dobiti potpuno nova, modernija svetla, dok su svi elementi na prednjem delu (logo Fijata, hromirani elementi...) postavljeni niže, odnosno bliže putu kako bi automobil dobio na dinamičnom izgledu. Uklonjene su hromirane lajsne sa bočnih vrata, ali su povećani plastični paneli koji štite karoseriju od sitnih ogrebotina i udaraca. Zadnja LED svetla će, takođe, biti urađena u stilu redizajniranog „fijata 500“. Pretpostavlja se i da će unutrašnjost biti blago osvežena, sa novim (većim) ekranom osetljivim na dodir i savremenim multimedijalnim sistemom. Ponuda agregata ne bi trebalo da se menja.


Naravno, priča o redizainiranju „fijata 500L“ je, za sada, samo slovo na papiru jer segment mini MPV vozila beleži pad prodaje na najvećim evropskim tržiptima i pitanje je da li su Italijani zainteresovani za „produžetak života“ automobila iz Kragujevca.

 

Povezane teme: Fijat, Fijat 500L, Fijat 500, Kragujevac

Poslednji komentari

Ja
Sreda, 19. 10. 2016. 14:01h
neregistrovan korisnik
Stvarno su ga izmenili, ne može više niko da ga prepozna. Kao da se radi o nekom drugom automobilu.Šala naravno.
Gradski-cossover
Utorak, 18. 10. 2016. 21:02h
neregistrovan korisnik
Najvažnije je da FIAT ima model 500XL crossover-tracking, sa motorom od 130 KS, celogodišnje gume 21/55/17, klirens 17cm
miki
Utorak, 18. 10. 2016. 20:33h
neregistrovan korisnik
Maltene svaki evropski model se nakon 3-4 godine redizajnira i nastavlja da živi još neko vreme,to je najnormalnija stvar, a sam redizajn se odradi uglavnom bez prevelike "buke".Jel moguće da neračunajući gašenje smene u Kragujevcu,otpuštanje radnika,slabe prodaje, čak i redizajn problem za 500L?
pesak
Utorak, 18. 10. 2016. 15:22h
neregistrovan korisnik
video sam u Kragujevcu maskiranog fiću, nisam stigao da ga uslikam.
rs
Utorak, 18. 10. 2016. 01:58h
neregistrovan korisnik
Bio je zanimljiv dok se nisu pojavili kaptur i kaktus...Sad nekako deluje dosadno...Vreme je za novi model.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»