Zakupili ste državno ili privatno zemljište? Evo kako da iz njega izvučete maksimum pomoću vaše digitalne Knjige polja

U doba savremenih tehnoloških inovacija, više nije neophodno gledati u nebo i moliti se svecima za uspešnu letinu, već je moguće i one manje povoljne uslove prilagoditi čoveku i njegovim potrebama.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Da stvar bude još bolja, kontrola u upravljanje procesima poljoprivredne proizvodnje kao i vođenje knjige polja se može vršiti iz džepa u realnom vremenu preko bilo kog pametnog uređaja korišćenjem – besplatne aplikacije AgroLIFE.

Zahvaljujući sve većem odlivu ljudi sa sela u gradove, kao i raspoloživosti imanja državnih preduzeća, danas je slobodnih obradivih površina više nego ikada pre. Samim tim, oni koji su odlučili da se posvete poljoprivrednoj proizvodnji imaju priliku da kroz zakup ili arendu dođu do velikih površina kvalitetne zemlje.
No, iskusan zemljoradnik vrlo dobro zna da niti je svako zemljište istog sastava i kvaliteta, niti su mikroklimatski uslovi isti, niti je svaka parcela pogodna za gajenje željene kulture. Srećom, današnji prozvođač više ne mora da za svaku oranicu sam vrši procenu, pošto postoji fantastičan alat koji će mu pomoći da iz svog ulaganja izvuče maksimum. 

AgroLIFE mobilna aplikacija
je jedinstven softver za automatsko upravljanje procesima poljoprivredne proizvodnje, koji omogućava svima koji obrađuju zemlju da na efektivan način planiraju, organizuju i upravljaju poljoprivrednom proizvodnjom od oranja do žetve, uz istovremeno povećanje prinosa, ukupnih prihoda i smanjenje operativnih troškova. Pored toga, zakupcima državnog zemljišta omogućava da na jednostavan način u skladu sa Zakonom o poljoprivrednom zemljištu vode Knjigu polja izbegavajući visoke novčane kazne propisane ovim zakonom ukoliko se ne vodi dnevna evidencija poljoprivrednih aktivnosti na zemljištu u vlasništvu države.

 

 

Mobilna aplikacija AgroLIFE - Digitalna Knjiga polja i plodoreda omogućava svim zakupcima poljoprivrednog zemljišta, ali i poljoprivrednim proizvođačima koji imaju svoju zemlju u vlasništvu da na jednostavan i transparentan način vode svoje knjige polja i plodoreda.


Zahvaljujući mobilnom telefonu, ova aplikacija pretvara svaki traktor, čak i onaj najstariji, u mehanizaciju sa GPS praćenjem. Omogućava zaposlenima da na terenu i u realnom vremenu, sa bilo kog uređaja, ažuriraju podatke prema unapred definisanim procedurama.

 

AgroLIFE mobilna aplikacija omogućava olakšan unos podataka za radne liste, jer sadrži popunjene šifrarnike kultura, radnih operacija, semena/sadnog materijala, đubriva, zaštitnih sredstava, plodoreda, pogonskih i priključnih mašina, a podaci se biraju brzo i lako, iz padajuće liste te je svi mogu koristiti bez obzira na iskustvo i znanje iz oblasti informacionih tehnologija.

 

Takođe, jedna od funkcija ove aplikacije jeste unos i praćenje svih dnevnih i sezonskih aktivnosti, a omogućava i unos utrošenog materijala ili dobijenog prinosa. Da biste uspešno upravljanjali AgroLIFE mobilnom aplikacijom ne morate da imate stalan pristup Internetu, već je dovoljno da se na svoj nalog ulogujete jednom u trideset dana.

Povezane teme: Digitalna poljoprivreda, AgroLIFE mobilna aplikacija, Mobilna aplikacija
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»