Aston Martin najavio proizvodnju 25 primeraka "Džejms Bond" modela!

Aston Martin brend je prošle godine najavio da će napraviti 25 primeraka ikonskog DB5 sportskog modela, koji će biti prave replike modela koji je vozio Džejms Bond u filmu Goldfinger…

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

A kada Aston Martin kaže replika, oni ne misle samo estetski sličan model, već model koji je opremljen svim funkcionalnim ultra interesantnim 007 gedžetima, piše portal Luxlife.rs. Britanski brend je konačno otkrio više detalja o tim gedžetima i druge informacije o automobilu, zajedno sa video snimcima i fotografijama. Svi gedžeti sem pištolja i sedišta koje se može katapultirati su sasvim funkcionalni!

 

Pored Silver Birch farbe kojom je obojen model iz filma, Aston Martin od 3.75 miliona dolara će doći sa sistemom za dimnu zavesu pozadi, raspršivačem ulja, rotirajućim tablicama, dva prednja mitraljeza koji nisu funkcionalni, zadnjim štitom koji je otporan na metke i specijalnim felnama na sva četiri točka.

To su samo gedžeti koji su u eksterijeru, a unutar kabine, ovaj model dobija simulirani radarski ekran sa mapom za praćenje, telefon u vozačkim vratima, pregrade za oružije ispod sedišta i opciono sedište koje sr može katapultirati.

 

Gedžete dizajniraju Aston Martin inžinjeri, uz pomoć Krisa Korbulda i njegovog tima. Korblud je britanski koordinator specijalnih efekata, koji je od ranih osamdesetih do sada radio na 11 James Bond filmova.

 

Galeriju fotografija i opširnije pročitajte na portalu Luxlife.rs

Povezane teme: Aston Martin DB5, james bond, DB5
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»