"FOLKSVAGEN" još nije odustao OD SRBIJE!

Na vest koju je objavila nemačka agencija DPA, da je "Folksvagen" suzio izbor zemalja na Bugarsku i Tursku, Lesli Botke, portparol za proizvodnju i prodaju u "Folksvagenu", drži se ranijeg stava da nemački gigant još nije odlučio da li će i gde u jugoistočnoj Evropi graditi fabriku automobila. Ona je za "Politiku" rekla da nema novosti ovim povodom.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Kako je pre deset dana Botke poručila u izjavi za "Blic", nemačka kompanija još nije donela odluku u kojoj zemlji Jugoistočne Evrope će investirati i napraviti fabriku za proizvodnju automobila. Ona nije negirala da bi "Folksvagen" mogao da dođe u Srbiju, ali je poručila da konačna odluka još uvek nije poznata.

 

"Što se tiče nove fabrike u regionu istočne Evrope mogu da kažem da smo i dalje u fazi definisanja potrebnih uslova i istraživanja u vezi potencijalne lokacije za investiranje u istočno evropskim zemljama. Nikakva odluka o tome nije doneta", potvrđeno je tada "Blicu" u Folksvagenu.

 

Prema izveštavanju agencije DPA, o lokaciji nove fabrike nadzorni odbor "Folksvagena" trebalo bi da razgovara posle Uskrsa, a odluka bi trebalo da bude doneta u novembru.

Povezane teme: VW, Volkswagen, VW u srbiji
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»