KOLAPS U SAOBRAĆAJU! Zavejane i glavne ulice, skraćene linije gradskog prevoza, upozorenje na NEPREKIDNE PADAVINE!

Jak sneg koji je sinoć počeo da pada u prestonici, na kolovozima je formirao pokrivač od nekoliko centimetara i time stvorio otežane uslove za saobraćaj i povremene zastoje na prometnim saobraćajnicama.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Kako prenosi B92, gradske službe su u četvrtom stepenu pripravnosti, što znači da glavni grad čisti 1.600 ljudi i oko 300 mašina.

 

Radojičić: Gradske službe u pripravnosti

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić kazao je za TV Prvu da je prognoza meteorologa bila nešto drugačija, odnosno da se očekivalo manje snega.

"Gradske službe su konstantno u četvrtom stepenu pripravnosti. Sve službe rade i prekovremeno i daju sve od sebe da se ublaže problemi", kazao je on.

 

Taksisti: Samo su glavne ulice očišćene, i to slabo

- Zaista ne znamo kako je ovo moglo da se dogodi jutros, kada je juče najavljen sneg. Samo su glavne ulice očišćene i to veoma slabo, svuda je bljuzgavica, a čistači slabo rade. Svi prilazi ka gradu su blokirani. Zbog snega gradski prevoz kasni, te se traži taksi vozilo više, a vozači imaju pune ruke posla - navode za "Blic" u Beogradskom taksiju.

 

 

Veliki broj skraćenih linija

Zbog snega je došlo je do izmena i skraćenja trasa na nekoliko autobuskih linija, a i trolejbuske i tramvajske linije ne saobraćaju dobro.

 

- Dosta linija je skraćeno od jutros zbog snega. Linije 4, 20 307, su skraćene sve do stare okretnice Vinča, od 4.30 časova skraćena je linija 304 i 305 do Bolečke farme, dok su od 5.50 časova skraćene liinije 65,70,77,82 zastoj u ulici Nikole Dobrovića na Bežanijskoj kosi. Takođe, od 6.00 časova linija 3A je u zastoju u Gardijskoj, od 06.15 časova 65, 66 i 74 su u zastoju u ulici Veljka Dugoševića, od 6.10 časova linija 57 u Kneza Višeslava, od 06.30 časova je skraćena linija 303 do Zaklapače, od 06.35časova linija 305 skraćena do Bolečke farme i od 06.50 časova linija 302 skrećna do Grocke - rekli su nam iz GSP.

 

Opširnije pročitajte OVDE.

Povezane teme: vremenske nepogode, sneg, yavejane ulice
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»