Kako da ugasite lampce u kolima sami, bez odlaska na servis

Paljenje raznih lampica upozorenja u kolima je česta pojava. Nekim vozačima ovo opšte nije priijatno, dok su drugi na to navikli.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Prvi korak nakon paljenja neke lampice trebao bi da bude odlazak u servis i dijagnostikovanje kvara, a zašto bi ovo plaćali par hiljada dinara i maltretirali se ako to možete sami da odradite i tako uštedite vreme i novac.

Za to vam je potreban samo jedan mali uređaj veličine mobilnog telefona putem kojeg radite dijagnostiku vašeg auta, čitate i ispravljate sve kod greške koje izazivaju paljenje lampica, pored toga možete pratiti uživo performanse rada vašeg motora. Univerzalan je za sve modele automobila i košta samo 5.499 dinara na gruppi.rs što se cena koju morate da platite samo za jednu popravku ovog tipa u servisu.

 

Na gruppi.rs možete danas naći i pametan sat po ceni od 1.799 din u koji možete ubaciti SIM karticu tako da funkcioniše kao telefon. Ima handsfree funkciju preko koje možete obavljati razgovore dok vozite i tako izbeći saobraćajne kazne.

LED dnevna svetla za 499 dinara. U ovom periodu godine kada su česte magle i smanjena vidljivost korisno je koristiti LED svetla kako bi drugi mogli lakše da vas vide.

Povezane teme: smartwatch, led svetla, dijagnostika, autodijagnostika
Ovu vest nije moguće komentarisati.