Raste prodaja NOVIH AUTOMOBILA u Srbiji!

Po svemu sudeći, tržište novih automobila u Srbiji se vraća na nivo sa početka ove decenije. S obzirom da je za prvih 9 meseci prodato 23437 ovakvih vozila, za očekivati je da, po prvi put od 2011. godine, cifra pređe 30000. Očekivani rast prodaje u odnosu na prošlu godinu je oko 20%, što je više nego u bilo kojoj godini u ovoj deceniji.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

 

Da li su na ovo uticali povoljniji uslovi finansiranja, poboljšanje životnog standarda, povećanje broja naših ljudi u inostranstvu koji šalju novac svojim bližnjima ili kombinacija više faktora ostaje pitanje. Jedna je činjenica - da se iz salona odvozi sve više nekorišćenih četvorotočkaša.

 

U Evropskoj uniji je situacija slična kao prethodne godine, odnosno postoji blagi rast prodaje u odnosu na prošlu godinu.

 

Svakako da je novo ipak sigurnije od polovnog, a i garancije koje ovlašćeni dileri daju svakako da vam olakšavaju život u ovom segmentu. Ipak, i ovo ima svoje nedostatke. Deprecijacija je jedan od njih, pa se stoga mnogi odlučuju da ipak kupe vozilo pod garancijom staro jednu ili nekoliko godina.

 

Svakako da će se situacija u narednim godinama u odnosu između broja prodatih novih i polovnih automobila iskristalisati, a ona najviše zavisi od kupovne moći i postavke svakog pojedinačnog kupca.

 

Osim izdvojenih u nedeljnoj akciji, ukoliko ste u potrazi za novim vozilom, predlažemo vam da pogledate i ostatak ponude novih automobila na našem sajtu, u nadi da ćete uspeti da pronađete nešto za sebe.

LADA VESTA SW CROSS - Potpuno nov model automobila Lada. Cena vozila je 12.600 evra, što je inače, sajamska cena.

Hyundai I20 "face lift" u "Comfort" paketu opreme po ceni od 10.290 evra. Mogućnost kupovine putem lizinga i putem kredita sa i bez učešća.

Volvo S90 Momentum plus. -Po specijalnoj akcijskoj ceni: 39.900 evra. Inače redovna cena ovog modela je 56.190 evra.

Početna cena modela Citroen C3 Feel Edition je 10.990 eur + registracija. Dostupan u 36 različitih kombinacija boja karoserije i krova.

Povezane teme: Nov automobil, nova vozila, prodaja vozila, auto oglasi, volvo, lada, citroen, hyundai
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»