Fresh Corner maloprodajni objekti kompanije MOL Serbia – Prvi izbor za vrhunsku uslugu i kvalitetne proizvode

Fresh Corner objekti koji posluju u okviru MOL Serbia servisnih stanica deo su mreže 600 Fresh Corner maloprodajnih objekata MOL Grupe. Zajedinički im je kvalitet, a ponude su prilagođene ukusima potrošača svake zemlje kao i ljudima koji su na putu i žele da probaju neke lokalne poslastice.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Atmosfera Fresh Cornera nam je važna jer pruža multikulturalno iskustvo, toplo prijateljsko i prijatno okruženje u kojem će vas poslužiti svežom kafom, sendvičima, kolačima i grickalicama. Cilj nam je da se u Fresh Corner objektima naši gosti osećaju kao kod kuće i da atmosfera zrači toplinom.


Kvalitet je prioritet Fresh Corner objekata, a kompanija MOL Serbia je pronašla proverene sastojke i metode koji se sa sigurnošću mogu koristiti.
Najtraženiji proizvod, na koji smo posebno ponosi je kafa vrhunskog kvaliteta koja pruža osveženje i trenutke zadovoljstva svima koji su na putu.


Kompanija MOL Serbia se trudi da se prilagodi promenama i novim navikama svojih potrošača, u želji da oni dobiju izuzetnu uslugu, kao i da Fresh Corner postane dnevna destinacija za ljude koji su na putu, mesto gde mogu dobiti visok kvalitet i brza rešenja za njihove potrebe. Sa ciljem da poseta MOL stanicama bude deo svakodnevnice i mesto na kome će posetioci dopuniti rezervoar svog auta, jesti ili kupiti ono što im je potrebno, sresti svoje prijatelje ili kolege i sa zadovoljstvom koristite usluge, tim MOL Serbia konstantno uvodi inovacije u svoje poslovanje.

Sa 10 miliona klijenata, milion transakcija na dnevnom nivou i 10 kupovina u sekundi pokazuje da Fresh Corner postaje prvi izbor za predah i osveženje.

Povezane teme: mol, kafa, benzinska pumpa, kafić, mol srbija, Fresh Corner
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»