Novi Auto Bild u prodaji - Poklanjamo Specijal na 32 strane!

U novom broju Auto Bilda koji je u prodaji, pored prvog testa novog Audija Q3 i velikih uporednih testova, svaki čitalac dobija na poklon Specijal na 32 stane povodom 25 godina Mercedesove C-klase i dolaska novog modela na srpsko tržište.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

U 193. broju Auto Bilda pripremili smo dosta zanimljivog sadržaja. Kao prvo, svaki kupac dobija besplatni primerak specijalnog izdanja našeg magazina, u okviru kog će na 32 strane naći sve informacije koje se tiču Mercedesove C-klase. Od istorije, preko legendarnih modela, sporta, upoznavanja sa redizajniranim modelom koji je upravo stigao na srpsko tržište, do priča o budućim planovima ovog brenda. Na ovaj način Auto Bild obeležava 25-godišnju od nastanka najprodavanijeg i najvažnijeg Mercedesovog modela.
Osim toga, u novom broju prvi donosimo utiske iz vožnje potpuno novog Audija Q3 koga smo testirali u Italiji, dok su tu još i Seat Tarraco, Kia Proceed, novi BMW X4, Opel Corsa GSi i mnogi drugi... Takođe, spremili smo i dva velika uporedna testa – prvi se tiče gradskih SUV-a, gde su koplja ukrstili VW T-Roc, Mazda CX-3, Kia Stonic, Seat Arona i Opel Corssland X. Na drugom uporednom testu našle su se najluksuznije limuzine – BMW 7, Mercedes S-klase, Lexus LS i Audi A8.

Bavili smo se i polovnjacima, pa donosimo finalne ocene Supertesta na kom se našao Renault Twingo koga su stručnjaci iz Dekre proverili posle pređenih 100.000 km, a pod lupom servisera našao se i najtraženiji polovnjak u Srbiji – VW Golf IV.
Rubrika Oldtimer otkriva priču o jednom poslenom Fiat Specialu, a na stranicama Tuning upoznaćete „Svemirca“, odnosno Hondu Civi TypeR (FN2). U rubrici Sport upoznaćete najbržu ženu u Evropi, ali i saznati koji su planovi MOTO GP vozača Danija Pedrose. I to nije sve...

Povezane teme: Auto Bild, poklon dodatak, Mercedes, c klasa
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»