SRPSKA porodica imala kvar na kolima u Grčkoj i dobila NEOČEKIVANE POMAGAČE

Biti stranac u tuđini nije lako, ali ako si srpski turista na putu iz Grčke sa kvarom na automobilu, još je teže. Tako bi se ukratko moglo prepričati iskustvo jedne naše zemljakinje koje je priču sa putovanja podelila sa korisnicima fejsbuk grupe "Live from Greece".

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Dakle, porodica sa dvoje male dece je imala problem sa vozilom, i prema njenim rečima, niko od naših zemljaka im nije pomogao, već grčka policija. Ova žena ima i lepe reči za makedonske turiste koji su bili predusretljivi i nudili telefon.

 

- U kilometarskoj koloni na izlasku iz Grčke stao auto, akumulator se ispraznio - počinje svoju priču na fejsbuk grupu "Live from Greece" žaleći se kako joj niko od naših turista nije ponudio pomoć i nastavlja:

- Pošto niko nije imao kablove za paljenje, suprug je otišao po pomoć od grčke policije. Na naše veliko iznenađenje dočekan je sa izuzetnom ljubaznošću i voljom da pomognu, pa je načelnik sa svog telefona pozvao čoveka da dođe sa starterom za paljenje. Mi smo se oduševili i zahvalili smo se, a oni su nam rekli "mi i Srbi smo braća" - napisala je ona u svojoj objavi i dodala kako su naša dva automobila stala, ali su odbili da im pomognu, jer kako kažu "ne mogu da gube vreme".

 

Ispalo je da treba da dođe čovek iz tvog kraja ili neki potpuni stranac da ti pomogne dok na 35 stepeni čekaš sa decom, a drugi iz tvoje zemlje da te samo gledaju ili da odbiju da ti pomognu, priča naša turistkinja i postavlja pitanje kolika je svest građana u ovakvom problemu" - dodala je na kraju ova žena.

 

Opširnije pročitajte OVDE.

Povezane teme: grčka, kvar, prazan akumulator
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»