Letnji dvobroj Auto Bilda u prodaji - Uz svaki primerak poklon!

Letnji dvobroj Auto Bilda svakom kupcu donosi poklon futrolu za dokumenta. Osim toga, u novom broju vas čeka i redizajnirana „mazda6“, novi „ford fokus“, uporedni test kompaktnih „dizelaša“, kao i supertest „vw golfa“ posle 150.000 pređenih kilometara. Uz to, Auto Bild sadrži i mapu sa 12 obeleženih crnih tačaka u Srbiji.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

U letnjem dvobroju magazina Auto Bild jedna od glavnih tema je apel svim vozačima na oprez, jer letnji meseci u našoj zemlji beleže crnu statistiku kada govorimo o nesrećama na putevima. Zato smo obeležili 12 crnih tačaka kroz našu zemlju i upozorili čitaoce na povećan oprez sada kada je saobraćaj najrizičniji. Sa vedrije strane, vozili smo redizajniranu „mazdu6“ koja je sada bolja nego ikad. Trend smo nastavili sa novim „ford fokusom“ i otkrivamo kako se sada vozi poznati kompaktni sportista sa sporstkom naravi, i zašto je konkurencija u opravdanom strahu. Novi broj donosi i velike uporedne testove: ukrstili smo koplja u C segmentu sa modelima koji nose srce puno dizela, pa koga zanima da li je TDI odbranio tron, neka se informiše u Auto Bildu. Nismo se tu zaustavili, već donosimo i prvi uporedni test „folksvagena tuareg“ sa „volvoom XC90“ i „mercedesom GLE“.

Imali smo čast da vozimo fenomenalni „meklaren sena“ superautomobil i čitaocima otkrivamo detalje iz kabine ovog jedinstvenog modela. Na testu su se našli još i „seat ateka FR“, kao i „mercedes A-klase“ koji je dobio poseban novinarski treman kada govorimo o proveri upotrebljivosti.
Letnji dvobroj magazina Auto Bild vas upoznaje i sa tri gracije automobilskog dizajna u Srbiji, koje su najbolje studentkinje u klasi svetski priznatog industrijskog dizajnera Marka Lukovića.

Kada je reč o polovnim automobilima, na proveri posle 150.000 km našao se „vw golf“ sedme generacije, a pod lupom je bio i „fijat 500L“. To nije sve, već smo vam u rubrici „Oldtajmer“ pripremili sjajnu priču o jednom „spačeku“, dok Tjuning stranice krasi jedan posebna „fijat 128-ica“.

Povezane teme: autobild, novi broj, poklanjamo
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»