Od danas u prodaji novi broj Auto Bilda

Vlasnici vozila pripremite se – od danas se primenjuju nova pravila na svim tehničkim pregledima, a Auto Bilda otkriva šta ćete to morati da obavite pre registracije.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Uz to, naši reporteri vas iz prve ruke upoznaju sa najduže očekivanim kupeom – novim BMW-om serije 8, dok se pod lupom našao i novi „audi A1“

Goruća tema ovih dana je detaljno obrađena u Auto Bildu, pa bi svi vlasnici vozila trebalo dobro da se upoznaju sa novim pravilima koja ih čekaju na tehničkim pregledima kako ne bi zaradili zatvorsku kaznu. Na ovu temu pričali smo sa predstavnicima Zakona koji su do detalja otkrili šta nas to očekuje od danas pa nadalje. Sa druge stane, imamo čast da vam iz prve ruke predstavimo kupe iz snova – dugo očekivani BMW serije 8, ali i da vas upoznamo sa najmanjom biznis klasom na svetu – „audijem A1“. U 188. broju magazina Auto Bild očekuju vas još i testovi „škode oktavije RS“ u karavan izdanju, „audija A7“, zatim prve vožnje redizajnirane BMW-ove serije 2, kao i novih francuskih vanova- „sitroena berlingo“ i „pežoa rifter“. Tu su još i uporedni testovi kompakata „honde sivik“, „seat leona“, „citroena C4 kaktus“ i „reno megana“, a imali smo i obračun u blatu gde smo sukobili „radničku“ klasu, odnosno pikapove i to: „mercedes X-klase,“, „nisan navaru“, „reno alaskan“ i „vw amarok“. Možemo da se pohvalimo i da smo vozili nešto što još uvek niije u serijskoj proizvodnji – „vw t-rok“ u verziji bez krova.
Osim vožnji i testova, u ovom broju Auto Bilda donosimo i reportažu sa Lasotva gde smo otputovali sa „fijat tipom SW“. Koga zanimaju „ofroud“ trke, svideće mu se izveštaj sa „Evropskog Dakara“ jer smo posetili 25. izdanje „Italijan bahe“. Stranice „Tuning“ donose jedan diskretno surovi „mercedes C63 AMG“, a odmah zatim sledi reportaža sa jubilarne 10. Balkanske minijade.

Povezane teme: auto bild, novi broj, tehnički pregled
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»