SDC Šampionat - Za vikend drift u Valjevu

Pod sloganom „Ulica nije trkačka staza“, na Krušikovom parkingu u Valjevu za vikend, 30. juna i 1. jula voze se trke SDC šampionata i Dana šampiona. Ovogodišnja, druga po redu sportska manifestacija koja promoviše auto-sport, modifikovanje automobila i bezbednu vožnju sloganom „Ulica nije trkačka staza“, održaće se poslednjeg vikenda u junu u Valjevu, na stazi „Krušik ring“.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs















Tokom dva dana, na zahtevnoj stazi okruženoj sa svih strana tribinama, ljubitelji adrenalinskih i atraktivnih vožnji u bočnom proklizavanju automobila - driftu, biće u prilici da uživaju u vožnjama najpoznatijih drift vozača, od kojih će se nekoliko stranih vozača, poput bračnog para Čaba iz Mađarske, po drugi put predstaviti valjevskoj publici.

S druge strane, Tjuning klub, Grad Valjevo i Sportski auto karting savez Srbije, preuzeli su inicijativu da sprovedu akciju pod sloganom „ULICA NIJE TRKAČKA STAZA“ sa željom da se mladi ljudi odvoje od štetnih uticaja kao i da njihovo interesovanje bude bavljenje auto-sportom. Radi se na stalnoj edukaciji vozača i skretanjem pažnje na to da jedino mesto za trke jesu obezbeđeni trkački poligoni, karting i auto staze.
Organizator ovim putem poziva roditelje da posmatraju ponašanje svoje dece, kako bi sprečili njihove nesvesne vožnje, istovremeno ističući da savet i smernice koje roditelji daju svojoj deci mogu doprineti pozitivnom ponašanju među mladima u Srbiji i sprečiti saobraćajne nesreće koje dovode do ozbiljnih povreda a ponekad do tragičnog ishoda.
 

U subotu se voze kvalifikacije a u nedelju tvinovi, odnosno finalne vožnje u kojima dva takmičara u isto vreme, na stazi voze jedan pored drugog. Program oba dana počinje u 11 časova a organizator je Tjuning klub iz Beograda.

Povezane teme: drift, valjevo, trke
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»