Novi broj Auto Bilda je u prodaji

Prvi donosimo utiske iz vožnje novog Audija Q8, BMW-a X7, ali i Volvoa V60 i otkrivamo zašto je ovaj model pravi košmar za nemačke rivale. Istražili smo i da li će Srbiju „poplaviti“ polovnjaci sa dizel motorima iz Nemačke. Vozili smo zverski Porsche 911 GT2 RS i McLaren 720S, a donosimo i priču o najlepšem beogradskom BMW-u E30 M3. U određenom delu tiraža po specijalnoj ceni pronađite i eksterni punjač za mobilne telefone.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Glavne teme novog broja magazina Auto Bild definitvno su prve vožnje vrućih noviteta, poput Audija Q8, BMW-a X7, kao i Volvoa V60. Osim njih u broju 186. saznaćete i kako su na testu prošli novi Sitreon C4 Cactus, Opel Insignia Country Tourer sa 280 KS, ali i kako smo se proveli za volanom dva superautomobila na stazi – jedan je najsnažniji i najskuplji Porsche 911 ikada napravljen, a drugi je superbrzi „britanac“ sa 720 KS – McLaren 720S.

 

Takođe, u ovom broju smo istražili i šta zapravo znači zabrana vožnje automobila sa dizel motorima u Nemčkoj, i da li će to pravilo prouzrokovati nalet ovih vozila u Srbiju. Uz to, u novom Auto Bildu možete saznati i kako se pokazala Škoda Fabia na Supertestu, a otkrivamo i na šta treba da obratite pažnju ako kupujete polovni Toyota Yaris.

 

Stranice za uživanje su rezervisane za kraj, gde rubriku Oldtimer krasi panonski Citroen DS21, a Tuning stranicama dominira najlepši BMW E30 M3 u Srbiji. Uz sve to, u ovom broju donosimo i reportažu iz Renoa, gde smo kao redakcija Auto Bilda dobili priliku da zavirimo u garažu koja je zatvorena za javnost, a gde se čuva čitava istorija ovog brenda starog 120 godina.


 

 

 

Povezane teme: Automobili, Autobild, Magazin
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»