U novom broju Auto Bild saznaćete...

Ko je osvojio nagrade u našoj akciji, kako se pokazala nova „kija sid“ u prvoj vožnji, ali i kako izgleda vozni park Alberta II princa od Monaka, koji je našim reporterima otovrio vrata svoje garaže snova

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

 
Osim prvog testa nove „kije sid“, „audija R8“ sa pogonom pozadi, velikog testa BMW-a X2 i „hjundai kone“, u Auto Bildu koji je možete kupiti već danas, saznaćete mnoge zanimljive stvari. Kao jednu od najvažnijih izdvajamo i imena dobitnika nagrada u našoj prolećnoj akciji, pa ćete saznati ko su osam najboljih autora ličnih automobilskih priča i šta su osvojili. I dalje smo u Srbiji i bavimo se gorućom temom oko početka merenja prosečne brzine na autoputu, u okviru koje smo pričali sa domaćim stručnjacima. Veći deo novog broja posvećen je jubileju koji obeležavaju u Jaugaru – model XJ slavi 50. rođendan i tim povodom ova prestižna kompanija je prikazala novi model, a spremili smo vam i poster XJ familije. Prateći klasike ovaj broj Auto Bilda donosi ekskluzivnu priču sa Albertom II princom od Monaka koji je našim reporterima otvorio vrata svoje garaže snova. Kada smo već kod klasika, stranice „Oldtajmer“ rubrike su u bojama Srednje Amerike, dok rubrikom „Tjuning“ dominira jedna sjajna „alfa romeo 155“. 
U aktuelnom broju saznaćete i ko je pobedio u velikom uporednom testu SUV-ova – BMW X3, „mercedes GLC“, „volvo XC60“, „alfra romeo stelvio“ ili „audi Q5“. Na testu polovnjaka su se našli „pežo 206“ i BMW serije 3 (E91), dok sportske strane donose priče za sve ljubitel je motocikala.   

 

 

Povezane teme: AutoBild, Nagradna igra, Automobili
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»