SEE Automotive Conference

Najveća regionalna konferencija auto industrije održava se sledeće nedelje u Novom Sadu - SEE Automotive Conference. Automobilski klaster Srbije organizuje veliku međunarodnu konferenciju o automobilskoj industriji pod nazivom "SEE Automotive Conference - Connect & Supply 2018". Ova dvodnevna konferencijia se održava u Novom Sadu u prostorijama Master Centra u periodu 17-18.04.2018 godine.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Prvi dan konferencije je posvećen "tradicionalnim" temama kao što su kako postati dobavljač za velike proizvođače automobila (OEM kompanije) kao i za njihove velike sistemske dobavljače (TIER 1 kompanije).

Drugog dana konferencije biće reči o budućnosti auto industrije i o tome šta nas očekuje u narednom periodu i kako za to da se pripremimo. Prva panel diskusija je posvećena u potpunosti digitalizaciji i automatizaciji i na joj će učestvovati predstavnici Ringier Axel Springer, Ms. Olga Mirković Maksimović, New Business Director, MITSHUBISHI ELECTRIC EUROPE B.V., Mr. Aleksandar Stankovic, Country Team Leader FESTO Serbia i Mr. Ivan Zekavica, General Manager

CONSULIO.

 

Nakon toga diskusija se nastavlja između GRAMMER SYSTEM d.o.o., RT-RK, Zumoko, Institute of Physics Belgrade kao i University of Novi Sad Faculty of Sciences.

 

Poslednji deo dana je posvećen radionicama od kojih posebno izdvajamo radionicu 4.0 posvećenu novoj digitalnoj revoluciji.

 

Karte se mogu naručiti na sajtu: SEE AUTOMITIVE  i iskoristiti prednosti B2B sastanaka koji su planirani tokom konferenecije.

 

Povezane teme: seeautomotive, konferencija, novi sad, govornici
Krosoveri su oko nas, a ovo je adut iz Dačije

Krosoveri su oko nas, a ovo je adut iz Dačije

Priča o Dačiji kao brendu koji pruža savršen odnos uloženog i dobijenog traje evo već 14 godina, tačnija...»

OVO MORATE da proverite u kolima PRE KIŠE!

OVO MORATE da proverite u kolima PRE KIŠE!

Poplavljen patos isperd vozačevog ili suvozačevog sedišta? Može da bude loša guma za dihtovanje oko vrata,...»

Prototip Škode Superb otkriva važne detalje

Prototip Škode Superb otkriva važne detalje

Škoda testira prototip verzije Superba još od avgusta 2016. godine. Ove nedelje su prvi put kroz oko...»