Od danas u prodaji Auto Bild

U novom broju Auto Bilda saznaćete

Sve o novom „folksvagenu tuareg“, ko nastavlja sa popustima na nova vozila i posle sajma automobila, koje letnje gume su prošle veliki test Auto Bilda a koje ne, kao i kako se posle 100.000 kilometara pokazao „pežo 2008“, a tu je i veliki intervju sa F1 favoritima, kao i poklon poster „bugati širon sport"

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

 

U 181. broju magazina Auto Bild objavljujemo ekskluzivnu priču iz kabine novog „folksvagena tuareg“ koji je sada potpuno digitalizovan, ali i veći nego ikad. Ovde ćemo otkriti podatak da je kapacitet prtljažnika sada čak 810 litara! U duhu sajamske manije, istražili smo i ko od uvoznika vozila nastavlja sa popustima i posle sajma automobila, do kada možete da ih iskoristite, kao i na koje modele se odnose. Jedna od glavnih tema broja je i veliki Auto Bild test letnjih guma i to u najtraženijoj dimenziji 195/65 R15. Ovaj test je pokazao koje gume su za izbegavanje a koje za preporuku, pa pre nego što se odlučite na kupovinu, dobro se informišite.

 

U novom broju Auto Bilda su i brojni testovi automobila, pa osim evropskog automobila godine „volvoa XC40“, saznajte kako se voze novi „porše kajen turbo“, „ford fijesta ST“, kao i „opel kroslend X“, nova „honda džez“... Tu je veliki Supertest gde je popularni „pežo 2008“ posle pređenih 100.000 kilometara rastavljen do poslednjeg šrafa, pa saznajte vredi li ga kupovati. Nastavljamo sa trećim delom priče o najtraženijim polovnjacima u Srbiji, i u ovom broju otkrivamo istinu o „vw polo“, „seat ibici“ i „sitroenu C3“.  Nismo zaboravili na početak sezone Formule 1 i u novom broju Auto Bilda donosimo veliki intervju sa favoritima – Lusiom Hamiltonom i Valteri Botasom, koji otkrivaju šta misle o novim bolidima, ali i koga će se naročito čuvati ove sezone. Rubriku „Oldtajmer“ krasi predivna priča o porodičnom „sitroenu CX GTi“, dok smo „Tjuning“ stranice začini jednom posebnom panonskom „hondom sivik“.

Povezane teme: Auto Bild, Automobili, Folksvagen
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»