Novi broj Auto Bilda od danas u prodaji

U broju 178, magazin Auto Bild donosi rezultat borbe večitih rivala u top klasi, prve vožnje vrućih noviteta, ali i istraživanje o tome koji se modeli polovnih automobila u Srbiji najviše traže...

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

 Osim borbe u top segmentu gde su digitalna koplja ukrstili „mercedes S-klase“ i „audi A8“, u novom broju Auto Bilda saznaćete i kako se voze BMW X2, „seat leon kupra R“, ali i novi „reno megane RS“. Uz to, do detalja ćete upoznati novu Mercedesovu „A-klasu“, a moći ćete da pročitiate i kako se pokazao „rejndž rover velar“ na prvom poređenju sa jednim nemačkim rivalom. Osim ekskluzivnih testova, broj 178 donosi i sjajnu priču o jednog beogradskoj „lanča delti HF turbo“, ali i zanimljivo istraživanje o evoluciji automobilskih ključeva.

Takođe, novinari magazina Auto Bild bavili su se i temom koliko se polovnjaka godišnje proda u Srbiji, kao i koji su to najtraženiji modeli. Uz to, pod lupom servisera našla se polovna „opel agila“, dok će ljubitelji klasika uživati u predstavljanju modela iz generacije 1968, a koji su promenili čitav automobilski svet. Rubrika „Sport“ pred otvaranje sezone u Superbajku, donosi ekskluzivni intervju sa šampinom Džonatanom Reom.

Povezane teme: audi, bmw, mercedes, renault
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»