Domaća proizvodnja priključnih mašina

Razgovarali smo sa gospodinom Boškom Stanivukom iz Tanjirača komerca na temu proizvodnje priključnih mašina...

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Tanjirača komerc ima višegodišnje iskustvo u proizvodnji i prodaji poljoprivredne mehanizacije, koja je namenjena svim poljoprivrednicima, a koja služi za najfiniju predsetvenu pripremu zemljišta.
U svom proizvodnom programu proizvodimo lake i teške vučne i nošene tanjirače, teške drljače, setvospremače, germinatore, kembriđž i glatke valjke, podrivače i grubere.

Ove mašine rade se za trakrore od 50 KS- 540 KS. Takođe radimo prednji hidraulik i hidraulične utovarivače za sve tipove traktora,  tegove za traktore, kašike za razne vrste tereta. U vlastitom objektu obavljamo trgovinu na veliko i malo gde se nalazi sedište i proizvodne hale preduzeća. Preduzeće za obavljanje navedenih poslovnih aktivnosti koristi vlastitu opremu, vozila i objekte.
Isto tako obavljamo usluge transporta poljo mašina na teritoriji Srbije,vršimo prevoz i velikih mašina do sajma i bescarinske zone.
Poštovanje kupaca i njihovih zahteva , pravovremena isporuka  na adresu kupaca i  nesporan kvalitet  garant su  za uspešno poslovanje. 
Stalno praćenje zahteva tržišta zahteva stalna ulaganja u opremu i razvoj. 
Portal mojauto.rs je jedan od značajnih portala za oglašavanje i prezentaciju poljoprivrednih mašina i smatramo da bi mogao da bude bitan segment za naše poslovanje sa budućim klijentima. Portal mojauto.rs osluškuje potrebe svojih klijenata i sprovodi promene u cilju zadovoljenja ciljeva klijenata.

Povezane teme: tanjirača, mehanizacija, poljoprivreda, Poljoprivredne mašine
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»