Pretpremijera "mačke rekordera"

Jaguarov model "E-pejs" je svojim skokom od 15 metara i obrtom od 270 stepeni, u julu ove godine oborio zvanični Ginisov rekord na svom prvom predstavljanju u Londonu. Danas, pretpremijerno, ovaj okretni SUV u Srbiji je predstavila kompanija "Britiš motors", a svi zainteresovani će imati ekskluzivnu priliku da u narednih nekoliko dana vide novitet u prodajnom salonu u Beogradu. Svečana premijera i isporuka primeraka "E-pejs", očekuje se početkom 2018. godine.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

- Naše zadovoljstvo se ogleda u činjenici da smo posle samo četiri meseca od svetskog prezentovanja, omogućili pretpremijeru. Kao ekskluzivni uvoznik Jaguar Land Rover vozila za Srbiju i Crnu Goru, imamo želju da novi "E-pejs" što pre upoznamo sa ljubiteljima Jaguar porodice. Kao i za sve ostale modele do sada, bićemo na raspolaganju za sve informacije i poručivanja čak i pre vremena predviđenog za prodaju, izjavio je Miro Filipović, marketing menadžer u kompaniji "Britiš Motors".

"E-pejs" je izrađen kao dinamičan, agilan sportski terenac sa linijama kupea, koji se u Jaguar porodici nalazi iza modela "F-pejs". Karakteriše ga prostran enterijer i kabina sa visokokvalitetnim materijalima, dodatno pojačana bezbednost i žustre performanse. Dizajniran je da vožnju učini sigurnijom i prijatnijom, a zahvaljujući "tač pro" infotejnment sistemu koji se koristi putem desetoinčnog ekrana na dodir - nalik tabletu, vozač mnogo lakše stiže do željenih informacija kako o vozilu tako i o spoljnom svetu.

Verzija koja je izložena u Beogradu je "R Sport SE", sa dvolitarskim benzinskim motorom i pogonom na sva četri točka. Cena osnovnog paketa novog člana Jaguar porodice se kreće od 34.640 evra.

 

Povezane teme: Jaguar, Jaguar E-pejs, British Motors, Britiš motors, Tržište novih automobila
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»