Sa OMV MaxxMotion Super 100plus OMV potvrdio lidersku poziciju na srpskom tržištu

Sa završetkom letnje sezone putovanja najupecatljiviji utisak sa stanica OMV Srbija je da su potrošaci pokazali nedvosmisleno poverenje u premijum goriva OMV MaxxMotion.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Ovo se posebno odnosi na jedinstveni i nedavno uvedeni OMV MaxxMotion Super 100plus. Još od trenutka uvodenja prvog aditiviranog goriva na tržište Srbije, pa sve do danas, kada je svojim potrošacima ponudila gorivo nepobedivog nivoa kvaliteta OMV Srbija je neprekidno potvrdivala lidersku poziciju.

Ona se pre svega ogledala po pitanju ponude kvaliteta goriva, tako i u prednjacenju u uvodenju inovacija na tržište maloprodaje naftnih derivata. Sva premijum goriva iz ponude OMV Srbija (OMV MaxxMotion Diesel, OMV
MaxxMotion Super 95 i OMV MaxxMotion Super 100plus) dostupna su širom celokupne mreže OMV benzinskih stanica u Srbiji.
 

-Visok stepen prihvacenosti potrošaca nedavno uvedenog OMV MaxxMotion Super 100plus.
-Sa nepobedivim kvalitetom MaxxMotion goriva i visokim stepenom prihvacenosti potrošaca OMV Srbija dodatno konsoliduje lidersku poziciju na srpskom tržištu aditiviranih goriva.
-OMV Srbija je jedina mreža na srpskom tržištu koja nudi SVA tri premijum MaxxMotion goriva na SVIM svojim benzinskim stanicama

Sa OMV MaxxMotion Super 100plus i sa nepobedivim kvalitetom nove formulacije ovog goriva od 100 oktana, OMV je potrošacima u Srbiji ponudio veću efikasnost, optimalnu funkcionalnost i unapredene performanse za njihova vozila. Inovativni aditivi koji se nalaze u ovom gorivu sprecavaju stvaranje korozije na delovima motora i celom sistemu za gorivo.

Ovaj benzin prvoklasnog kvaliteta igra glavnu ulogu u ocuvanju funkcionalnosti i efikasnosti narocito kod savremenih vozila i motora. Pored potrošaca koji su OMV-u poklonili svoje poverenje, sve ove cinjenice bile su dovoljne i za nastavak saradnje sa renomiranim proizvodacem automobila Audijem kao i sa poznatim vozacem i trostrukim svetskim šampionom u auto sportu Milošem Pavlovicem koji su zajedno preporucili OMV MaxxMotion Super 100plus kao gorivo maksimalne snage i zaštite.

"Delimo neskriveno oduševljenje naših potrošaca prednostima ovog goriva. Nakon što smo prošle zime ponudili naš najbolji dizel OMV MaxxMotion vrednosti -38oC CFPP, došlo je vreme da potvrdimo liderstvo po pitanju kvaliteta goriva, nudec´i naš najbolji benzin od 100 oktana OMV MaxxMotion Super 100plus. Veoma smo zadovoljni prihvacenošcu koje gorivo Super 100plus ima kod naših kupaca od trenutka kada smo ga predstavili", rekao je direktor maloprodaje u OMV Srbija Decebal Tudor i nastavio:

"Ono je zaista jedinstveno na tržištu jer se njime zadovoljavaju potrebe najsavremenijih zahteva tehnologije u izradi auto motora i u skladu je sa najvišim standardima koje su definisala vodeca svetska udruženja automobilske industrije."

"OMV MaxxMotion Super 100plus obezbedio je POZITIVNE prednosti našim kupcima i bili smo zadovoljni visokim stepenom prihvatljivosti koje su izrazili poslednjih meseci! OMV MaxxMotion Super 100plus je proizveden kao optimizovana formulacija našeg prvoklasnog benzina od 100 oktana, a na osnovu odlicne prodaje od prvog trenutka kada smo ga uveli na srpsko tržište, sa ponosom smo shvatili da naši kupci to nisu prepoznali kao marketinški trik ili jednostavan dodatak starom imenu, vec su postali svesni POZITIVNIH vrednosti po njihove automobile!", zakljucio je Tudor.

Ispunjavanjem ocena vrhunskog kvaliteta automobilske industrije OMV je istakao vodec´u ulogu na polju istraživanja tehnologije goriva i njenog razvoja. Sve prednosti koje sa sobom nosi OMV MaxxMotion Super 100plus postižu se i mogu se osetiti vec sa prvim sipanjem u rezervoar.

Povezane teme: omv, maxx motion, Miloš Pavlović
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»