Zlatni auto 2017: izaberite svoj omiljeni automobil!

Vreme je za četvrti izbor za nagradu "Zlatni auto" na tržištu novih automobila Srbiji. U ovogodišnjoj konkurenciji takmičenja pod generalnim pokroviteljstvom kompanije OMV našlo se 38 modela, koji su podeljeni u sedam kategorija - za njih će glasati čitaoci "Auto Bilda" i publika preko portala blic.rs/auto, dok će konačnu reč, kao i do sad, dati članovi žirija - stručnjaci i javne ličnosti.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Detalj sa prošlogodišnje gala dodele priznanja

Ove godine, glavni problem je bio razvrstati automobile koji su sve više pomešani kad su kategorije i podkategorije u pitanju, pa smo sasvim sigurni da će biti i onih kojima se naša podela ne sviđa. Kako bilo, za sve automobile glasaju svi, pa je u stvari broj glasova, a ne sama kategorija, jedino pravo merilo popularnosti nekog modela! Zato smo ponosni na koncept "Zlatnog auta", pošto nijedan izbor za Automobil godine kod nas ne omogućava tako brojnoj populaciji, kao što su posetioci sajta blic.rs, najposećenijeg portala u Srbiji, da učestvuje u izboru najpopularnijih četvorotočkaša, a da zatim stručni žiri pokaže svoj sud i da na kraju, zajedno, sabiranjem glasova, dobijemo one koji su laskava priznanja (i trofeje!) zasluženo osvojili.

Glasovima publike biraju su se po tri modela iz svake kategorije koji prolaze u finalni krug glasanja, u kom članovi žirija daju svoj sud o kandidatima

Kandidati su razvrstani u sledeće kategorije:

Subkompakti (A-B segment), glasajte OVDE

Kompakti (C segment), glasajte OVDE

Mini krosoveri, glasajte OVDE

Limuzine, glasajte OVDE

SUV segment, glasajte OVDE

Premijum SUV glasajte OVDE i, kao posebna novina,

"Zeleni automobili" - automobili bez ili sa niskom emisijom štetnih gasova. glasajte OVDE

Sa svim kandidatima možete da se upoznate ispod i da glasate za po jedan model iz svake kategorije...

Glasovima publike će se, kasnije, priključiti i ocene stručnog žirija i, kad se saberu utisci, dobićemo pobednike po kategorijama, a među njima i pobednika u generalnom plasmanu - "Zlatni auto" za 2017. godinu.

Predstavnici kompanija čiji su modeli aktuelni nosioci tutule "Zlatni auto" sa trofejima i priznanjima

Da podsetimo, pobednik u generalnom plasmanu (automobil sa najviše glasova od pobednika po kategorijama) u trećem Izboru za "Zlatni auto" je "alfa romeo đulija", a titule po kategorijama osvojili su: "alfa romeo đulijeta " (kategorija kompaktnih automobila), "BMW X1" (mali krosover), "reno talisman" (limuzina godine), "alfa romeo đulija" (limuzina srednje i više klase), "volvo V90" (karavan godine), "hjundai tuson" (kategorija kompaktnih krosovera), "tojota hajlaks" (pik-ap godine) i "BMW M2 kupe (luksuzni i sportski automobil godine).

Opširnije o ovogodišnjem Izboru za "Zlatni auto" i o svim kandidatima koji su se našli u prvom krugu možete pročitati u "Auto Bildu" broj 164, u kom se nalazi i kupon za glasanje. Glasanje možete obaviti i jednostavnim klikom na svoje kandidate iz svake kategorije (jedan model po kategoriji) u tabelama koje se nalaze u okviru teksta i ispod...

ZLATNI AUTO 2017 - kategorije

Subkompaktni segment

Kompaktni automobili (C segment)

Mini krosoveri

Limuzine

SUV segment

Premijum SUV

Zeleni automobili

 

Povezane teme: Zlatni auto, Izbor za Zlatni Auto, Zlatni auto 2017., Magazin Auto Bild, Auto Bild 164
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»