200 modifikovanih automobila u Zemunu!

Ko voli da vidi malo drugačije automobile i da čuje dobar zvuk motora, neka u nedelju 14. maja bude ispred hale „Pinki“ u Zemunu, gde se očekuje oko 200 modifikovanih vozila!

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs


Ovo je druga godina zaredom da Zemunci, a i svi ostali ljubitelji četvorotočkaša mogu da uživaju u pravom sajmu modifikovanih vozila. U organizaciji „Independent“ tima, ovde nedelje ispred hale „Pinki“ biće izloženo do 200 posebno tjuniranih vozila kako iz Srbije, tako i iz maltene svih okolnih zemalja. Na platou ispred sportskog centra, između ostalih, naći će se i jedno od top 10 drift vozila u svetu - „ford mustang GT500“ iz DF tjuning centra. Uz njega biće još zanimljivih modela poput jedine „honde akord“ u Srbiji iz poznate japanske radionice Mugen, dok će pažnju privući i tjunirani oldtajmer „pontijak“, zatim „ševrolet kamaro“ ("hellcat drift car") , kao i „dodž ram“ i mnogi drugi modeli automobila koji su sasvim drugačiji, brži i glasniji od svoje fabričke braće. Ovo je jedinstvena prilika da posetioci vide kako sve mogu izgledati automobili koje su vlasnici personalizovali.

"Tjuning šou" u Zemunu za posetioce počinje u nedelju u podne, a vozila će biti izložena sve do 20 časova uveče. Tokom dana organizator je pripremio takmičenja kako za izlagače, od kojih će jedan imati priliku da dobije na poklon sportski izduvni lonac, ukoliko ga bude najduže držao u rukama, dok će takmičenja biti i za publiku. Ko želi da vidi, ali i čuje nesvakidašnje i svakako unikatne modele automobila, ima priliku za to ovog vikenda u Zemunu. 

 

Povezane teme: Tjuning događaj, Tjunirani automobili, Zemun, Izložba automobila

Poslednji komentari

Realno
Ponedeljak, 15. 05. 2017. 13:26h
neregistrovan korisnik
Ti automobili su cesto u 10x boljem stanju od ovih sto se svakodnevno voze na ulicama. Da zakonski nisu ispravni ne bi bili registrovani i vozili se na ulicama, mnogo prosto.
Mali
Petak, 12. 05. 2017. 13:53h
neregistrovan korisnik
Ova izlozba modificiranih automobila je lepo. Samo me interesuje da zakonski podlezu takvim promenama da bi ih vozili i blii registrovani. Da Li u Srbiji uopste postoje takvi zakoni. Koliko sam ja videi takve automobile, po nekim stranim zemljama ne bi prosli pregled a time ni rezictraciju. Ali ovde se sve moze, nekakonski zamagljena stakla, koje voze sumnjivi vozaci. Lica mora da se vide spolja, koliko sam ja upoznat. Pa se voze prljave registracije,nedovoljna osvetljene registracione table itd.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»