"Opel kroslend X" - beogradska premijera pre Salona!

Kompanija Opel je u prostorijama "Mikser hausa" u Beogradu, dve nedelje pre početka Salona automobila, predstavila potpuno novi model - "kroslend X".

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Ovaj model predstavlja potpuno novo lice Opela. Uspeh nove X-porodice” već je vidljiv jer je širom Evrope oko 130.000 kupaca  naručilo "moku X", koja ima naveću stopu rasta među Opelovim modelima.

"Uspeli smo da povećamo tržišno učešće, lansirali smo brojne nove modele, a "korslend X" je naš prvi krosover koji najavljuje još veće promene i obećava nastavak uspešnog perioda za nas", istakao je Dragan Nenadović, direktor predstavništva Opela za Srbiju, Bugarsku, Makedoniju, Crnu Goru i Albaniju.

Najveći aduti modela "kroslend X" su njegove kompaktne spoljašnje dimenzije, izražajni i sve popularniji SUV dizajn i neverovatno udobno sedenje. Kao urbani krosover, on se savršeno uklapa u Opelovu lepezu vozila iz B-segmenta. Pored ovih osobina, "kroslend X" pruža potpunu povezanost sa pametnim telefonima, zbog čega ovaj model predstavlja idealan izbor za moderne kupce koji ovakve pogodnosti očekuju u svom automobilu.

Na dugoj listi dodatne opreme nalaze se i: "hed-ap" displej, upozorenje o napuštanju trake, 180-stepena panoramna kamera za gledanje u nazad, automatsko kočenje prilikom detektovane opasnosti, sistem za prepoznavanje pospanosti vozača, upozorenje za ,,mrtav ugao”… Na listi se nalaze i nagrađivana AGR prednja sedišta, kao i potpuni LED farovi sa prilagodljivim prednjim svetlima.

Ovom događaju prisustvovale su brojne poznate ličnosti, predstavnici medija, flotni kupci i prijatelji brenda. Nije tajna da su svi prijatno iznenađeni novim Opelovim dizajnom i da su utisci o "kroslendu X" izuzetno pozitivni.

Početak prodaje ovog automobila na našem tržištu najavljen je za polovinu godine.

 

Povezane teme: Opel, Opel kroslend X, Salon automobila u Beogradu, Tržište novih automobila

Poslednji komentari

Vuki
Ponedeljak, 13. 03. 2017. 14:34h
neregistrovan korisnik
Zašminkana korsa..
Vuki
Ponedeljak, 13. 03. 2017. 03:31h
neregistrovan korisnik
Zasminkana korsa..
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»