BMW "serije 5" u Srbiji

Novi BMW "serije 5" premijerno je predstavljen domaćim medijima čime je zvanično otpočela prodaja unapređene, sedme generacije modela u Srbiji.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Poslednja generacija "serije 5" ima sve predispozicije da nastavi slavu i uspeh svojih prethodnika - kroz šest generacija prodato je skoro 8 miliona primeraka.

Dodatno naglašena dinamičnost, do sada najveći izbor sistema za asistenciju u vožnji, izvanredan stepen povezanosti vozača i samog automobila i novi, inovativni korisnički interfejs predstavljaju najvažnije novine koje sa sobom donosi novi model.

Snažni agregati BMW TwinPower Turbo, inteligentna laka konstrukcija, integralno aktivno upravljanje za prvoklasnu vožnju i agilnost kao i prilagodljiv režim rada obezbeđuju vrhunski doživljaj sportske vožnje. Dva dizel i dva benzinska agregata dostupni su u kombinaciji sa pogonom na zadnjim točkovima ili BMW xDrive pogonom na svim točkovima.

Kao najtraženiji, izdvajaju se 520d sa 190KS, 530d xDrive sa 265KS, 540i xDrive sa 340KS, dok će u martu sportski predstavnik nove Serije 5 postati BMW M550i xDrive. Njegov V8 motor proizvodi snagu od 462KS.

U poređenju sa prethodnim modelom, nova "serija 5" duža je za 36 milimetara i lakša 100 kilograma. Novi model pruža maksimalnu udobnost pri putovanju donoseći više mesta za putnike na zadnjoj klupi, a zapremina prtljažnika povećana je za 10 litara što sada iznosi 530 litara.

Početna cena nove "serije 5", za verziju 520d, iznosi 45.500 evra.

 

Povezane teme: BMW, BMW serije 5, Tržište automobila
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»