Mahnite rukom i komandujte "golfom"!

Folksvagen je nedavno osvežio svoj "golf“, što se spolja gotovo i ne primećuje, ali ikona kompanije i čitavog sveta automobila zakoračio je u budućnost zahvaljujući infotejment sistemu: razmahnite se i zabava počinje!

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

U Folksvagenu smatraju da je kontola gestovima budućnost i da ovakav princip rada omogućava vozačima da manje pogled skreću sa puta.

A kako to sve u stvari funkcioniše? Pomerite ruku levo ili desno da biste se kretali kroz različite menije i da možete da promenite radio stanicu. Jedino, potrebno je malo prakse i operacija uspeva u velikoj meri bez ozbiljnijih problema. Jedino morate da zapamtite da rukom priđete blizu ekrana - u suprotnom, infracrveni senzori ne otkrivaju pokret i mahaćete u prazno...

Opširnije o tome kakva su iskustva novinara "Auto Bilda" u susretu sa dva automobila koji imaju ugrađene sisteme za kontrolu pokretom možete čitati u 149. broju magazina "Auto Bild" koji je već u prodaji.

Uz ovu ekskluzivu, redakcija je zavirila i u kabinu nove "ford fijeste" i već vozila novu "tojotu C-HR" kao i "BMW serije 5 u verziji "530D xDrive".

Na uporednom testu našli su se "škoda kodijak" protiv "folksvagen tiguana" i nova "opel moka x" protiv "suzuki vitare" i "škode jeti".

U "Auto Bildu" br. 149 možete da saznate i šta donosi restilizovana Dačijina gama čiji modeli se već prodaju na našem tržištu, a novinari su se zabavljali u ozbiljnom poređenju atraktivnih polovnjaka: "golfova GTI" iz druge i sedme generacije...

 

Povezane teme: Folksvagen golf VII, VW Golf VII, VW Golf, Auto Bild 149

Poslednji komentari

Kikiriki-Semenke
Ponedeljak, 12. 12. 2016. 10:50h
neregistrovan korisnik
Vlasnik Golfa je u apsolutnoj simbiotickoj sinergiji sa svojim ljubimcem! Bajo moj...
popp
Nedelja, 11. 12. 2016. 10:04h
neregistrovan korisnik
Alfa 147 je postala ono sto je bio golf GTi, vozilo kvazi Sumahera, kratko osisanih, nabildovanih, bahatih, uvek nervoznih. Odlicna vozna dinamika, provereno dobar motor, jos dizel, u MJET izvedbi dosta snage. Naravno cast izuzecima.
Vuki
Subota, 10. 12. 2016. 18:24h
neregistrovan korisnik
Bravo!Tako je.. pozdrav
Vuki
Subota, 10. 12. 2016. 18:23h
neregistrovan korisnik
Alfa?? Rekao sam samo ne Alfa...zar ne...Hyndai ..Kia...Avtovaz..ok..razmotricemo..Alfa ne...(manje vise zbog samog auta,a vise zbog ljudi koji je voze-častim izuzetke)
Vuki
Subota, 10. 12. 2016. 18:19h
neregistrovan korisnik
Bravo!
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»