Novi dizel Kajeni će se u SAD prodavati kao polovnjaci!

Na placevima u SAD nalazi se između 1.300 i 1.500 „porše kajena“ sa dizel motorima koji već više od godinu dana čekaju zeleno svetlo za prodaju. Naime, zbog „Dizelgejt afere“, vlasti u SAD su blokirali trgovinu „kajenima“ sa 3,0-litarskim V6 agregatima, iako je Folskvagen pristao da ispravi grešku.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Automobili "porše kajen dizel" su u SAD stigli nekoliko dana pre nego što je Folksvagen optužen za malverzaciju sa softverima

Problem je što VW grupa još nije dobila zvaničnu dozvolu da počne sa popravkom motora, a nesporazum je nastao zbog spore papirologije. Međutim, dileri su pripremili strategiju koja će im pomoći da u kratkom vremenu „počiste“ lager - „kajne dizeli“ će se prodavati kao polovnjaci! Klaus Celmer, prvi čovek Poršea za Severnu Ameriku, kaže da će „kajeni“ biti poslastica na tržištu i da njihovi kupci znaju da će dobiti kvalitetan i luksuzan automobil po povoljnoj ceni.

 

Celmer još nije otkrio za koliko će se „kajen dizel“ prodavati, verovatno da ne bi napravio redove pred prodajnim salonima. Inače, Porše, odnosno Folksvagen, dužan je da ispravi i greške na 10.000 već prodatih „kajena“ sa dizel motorima.

Povezane teme: Porše, VW grupa, Folksvagen, Folksvagen grupa, Porše kajen, Porše kajen dizel, Polovni automobili, Polovnjaci, V6 motor, Dizelgejt afera, Dizel motor, SAD

Poslednji komentari

Vuki
Petak, 02. 12. 2016. 16:34h
neregistrovan korisnik
Bravo care!!
Lexus
Četvrtak, 01. 12. 2016. 18:30h
neregistrovan korisnik
Ne vredi nista,Audi su mislili samo da promeni karike ali losi majstori morali su da skidaju 3 puta i nakraj promenili motor,turbo, dizne,Agr +3meseca posla vise od 20.000€ auto 22.-24.000€ ko nezna da radi zna da plati.
Baron-
Sreda, 30. 11. 2016. 22:46h
neregistrovan korisnik
Juče sam vratio moj Q7 3.0tdi, troši ulje kao motorna kosačica, tri puta su mu menjali šiber i alufelne, ali i dalje troši ulje. Sutra mi stize novi Mn MLGKCLS 426 od tetke iz Mozmbika. Nikada više audi vw i golf2 dizel........ au kakvih paćenika ima ovde!!!!!
samo-bi-rekao
Sreda, 30. 11. 2016. 20:37h
neregistrovan korisnik
Ovaj nije Varburgu ni do kolena.
Sasa
Sreda, 30. 11. 2016. 18:20h
neregistrovan korisnik
Kakvi su da ne kazem sta. I onako prebogatim amerima ce dati kola u pola cene, a u Evropi ili ne daj Boze Srbiji tako nesto ne moze da se desi.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»